Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουμε το τρόπαιο»! (vid)

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουμε το τρόπαιο»! (vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβαλε κατά των διαιτητών του τελικού του Final 4 και τους χρέωσε την απώλεια του τροπαίου της Euroleague για τη Φενέρμπαχτσε.

Αφού πρώτα συνεχάρη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (96-101 παρ.) και τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της διοργάνωσης, αλλά και τους παίκτες του στην τουρκική ομάδα για την προσπάθεια... έδειξε τους Λαμόνικα (Ιταλία), Λότερμοζερ (Γερμανία) & Γιάβορ (Σλοβενία) ως εν μέρει υπαίτιους της ήττας στη Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου.

«Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε τη Euroleague. Αλλά κάποιοι άλλοι πίστευαν το αντίθετο. ΟΚ; Υπάρχουν κάποιοι... » είπε στη συνέντευξη Τύπου ο «Ζοτς» και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Στ' αποδυτήρια είδα την τελευταία επίθεση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Νάντο ντε Κολό, συγχαρητήρια σ' αυτόν, είναι ο MVP, μεγάλη χρονιά, μεγάλος παίκτης, αλλά έκανε βήματα πριν απ' το τρίποντο (απ' το οποίο προήλθε το φόλοου του Βίκτορ Χριάπα για το 83-83 σχεδόν στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας). Πεντακάθαρα βήματα. Βάσει κανονισμού έπρεπε να δοθούν. Όλα θα 'χαν τελειώσει εκεί. Και μετά υπάρχουν μερικά σφυρίγματα ή non-calls, δε θέλω να μίλησω γι' αυτά τώρα, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβω, παίζεις τελικό Euroleague, παίζεις παράταση κι η αντίπαλη ομάδα σουτάρει 10 ελεύθερες βολές κι η δική σου καμία. Είναι δύσκολο να το καταλάβω. Πώς ήταν όλη την ώρα τα κριτήρια...».