H αγκαλιά του Ιτούδη στον Ζοτς, το «ευχαριστώ» και τα νεύρα του Σέρβου (vids)

Gazzetta team
H αγκαλιά του Ιτούδη στον Ζοτς, το «ευχαριστώ» και τα νεύρα του Σέρβου (vids)
Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν και στο φινάλε του μεγάλου τελικού ανάμεσα στη Φενέρ και τη ΤΣΣΚΑ με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη.

Την ώρα της λήξης, την στιγμή που ο ρωσικός πάγκος μπούκαρε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει, ο Δημήτρης Ιτούδης έτρεξε με σπριντ στην πλευρά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να τον αγκαλιάσει.

Ο Ελληνας τεχνικός έπεσε στην αγκαλιά του «Ζοτς», ο οποίος πάνω στην ένταση της στιγμής φάνηκε να είναι ενοχλημένος με κάτι κι αφού ακολούθησαν δύο - τρεις κουβέντες, στο φινάλε είπε ένα μεγάλο «Μπράβο»« στον άλλοτε βοηθό του.

Αμέσως ήταν η σειρά του Ντάριλ Μίντλετον να σπεύσει στον Ομπράντοβιτς. Ηταν ακριβώς πίσω από τον Ιτούδη και όρμηξε στην αγκαλιά του εκνευρισμένου «Ζοτς» που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να αποχωρήσει από το παρκέ!

Ακολούθως, μιλώντας στην κάμερα της Euroleague, ο Ιτούδης αποκάλυψε μερικά από τα όσα είπε στον «Ζοτς», φανερά συγκινημένος και δακρυσμένος.

«Του είπα ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας του ανήκει. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν θα ήμουν εγώ εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος αργότερα στην ΕΡΤ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας και τον σύλλογο που τον βοήθησε να φτάσει μέχρι εδώ.

Το βίντεο της αγκαλιάς Ομπράντοβιτς - Ιτούδη

To βίντεο με τις δηλώσεις του Ιτούδη για τον Ομπράντοβιτς