Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Gazzetta team
Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;
Σε λίγες ώρες θα μάθουμε τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης, με τη Φενέρμπαχτσε ν' αντιμετωπίσει στον τελικό του Final 4 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, με τη νίκη της να βρίσκεται στο 2.35, την ώρα που φαβορί είναι το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη με απόδοση 1.65. Όσον αφορά στα... ημίχρονα/τελικά, αν η Φενέρμπαχτσε είναι μπροστά στο σκορ από το πρώτο μέρος θα πληρώσει όσους την εμπιστευτούν στο 3.30, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στο 1.83. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν κι οι επιλογές στο σύνολο των πόντων με το line να έχει τοποθετηθεί στους 157.5 πόντους και να κυμαίνεται από τους 154.5 έως του 162.5 στα... επιπλέον σύνολα.

Από εκεί και πέρα, πληθώρα επιλογών μπορεί να προκύψει από τα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Ξεκινώντας από τη Φενέρμαπχτσε, το line του Ντατόμε έχει τοποθετηθεί στους 13.5 πόντους, εκείνο του Ντίξον στους 11.5, ενώ αν ο Μπογκντάνοβιτς πετύχει περισσότερους από 14 πόντους θα πληρώσει σε απόδοση 1.85. Από την άλλη, για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκείνοι που θα... τραβήξουν ξανά το κουπί αναμένεται να είναι οι Νάντο Ντε Κολό (19.5 πόντοι) και Μίλος Τεόντοσιτς (15.5 πόντοι). Βέβαια, οι επιλογές δεν... περιορίζονται αποκλειστικά στους πόντους, αφού αν για παράδειγμα ο Κάιλ Χάινς κατεβάσει περισσότερα από 5 ριμπάουντ θα πληρώσει στο 1.80 όσους τον εμπιστευτούν, ενώ στις ασίστ εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι οι Ντίξον (3.5 τελικές πάσες το όριο) και Τεόντοσιτς (5.5 τελικές πάσες το όριο).

Νωρίτερα, η Λαμποράλ Κούτσα θα έχει παίξει κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν με... φόντο την τρίτη θέση της Euroleague. Η νίκη των Βάσκων προσφέρεται στο 1.90, εκείνη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 2.00, ενώ το line στο σύνολο των πόντων έχει τοποθετηθεί αρκετά ψηλά και συγκεκριμένα στους 165.5! Κι εδώ, βέβαια, υπάρχουν αρκετές επιλογές για κάποιον που θέλει να... ξεφύγει από τα κλασικά στοιχήματα, με τον Γιάννη Μπουρούση να είναι γι' ακόμα ένα ματς το βασικό "όπλο" των Βάσκων. Στο 1.85 συναντάμε το ενδεχόμενο ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα να σημειώνει περισσότερους από 14 πόντους και σε ίδια απόδοση το over 8.5 στα ριμπάουντ. Από την άλλη, εκείνος που αναμένεται να πάρει ξανά τις περισσότερες επιθέσεις για τη Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι ο Μάλκομ Ντιλέινι, το line του οποίου έχει τοποθετηθεί στους 17.5 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.