Χάκετ: «Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας για τον τίτλο»

Χάκετ: «Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας για τον τίτλο»

Gazzetta team
Χάκετ: «Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας για τον τίτλο»
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ντάνιελ Χάκετ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και την ώθηση που τους προσφέρει η παρουσία του κόσμου τους.

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε τη «Real News» για την ημιτελική σειρά των πλέι-οφς απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για τους τελικούς της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό που πλησιάζουν, με τον Ιταλό άσο του Ολυμπιακού να στέκεται ιδιαίτερα στη δυναμική που προσφέρει στους «ερυθρόλευκους» η παρουσία του κόσμου στο πλευρό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

Για την ημιτελική σειρά με την ΑΕΚ: «Θέλαμε από το ξεκίνημα των ημιτελικών να τελειώσουμε στα τρία παιχνίδια, για να πάμε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται στους τελικούς. Τα καταφέραμε και πλέον μας περιμένει ακόμη μια έντονη σειρά, με απαιτητικά και δύσκολα ματς, τα οποία θέλουν προσοχή και σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τους δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Και θα είμαστε».

Για την αποτελεσματική άμυνα των «ερυθρολεύκων»: «Όλα παίζουν ρόλο σ΄ έναν αγώνα, αλλά η άμυνα είναι η ταυτότητά μας, το στοιχείο εκείνο που καθημερινά δουλεύουμε για να γίνουμε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Να περιορίζουμε τους αντιπάλους σουτέρ, να παίρνουμε τα ριμπάουντ και να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό. Αυτό κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς για να κερδίζουμε».

Για τους τελικούς της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, για το οποίο παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και μαζί τη συμπαράσταση του εκπληκτικού κόσμου μας, που πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να μας κάνει να νιώθουμε μοναδικά, να μας σπρώχνει στη νίκη. Από την πλευρά μας, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τον τίτλο. Το έχω πει ξανά ότι ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα μου τα θέλω. Είναι η ομάδα που μπορεί να σου δώσει τίτλους, να σε κάνει νικητή, να σε μάθει να μην τα παρατάς ποτέ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα