Ιτούδης: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε» (vid)

Ιτούδης: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε» (vid)

Gazzetta team
Ιτούδης: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε» (vid)
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Εuroleague, επικρατώντας με 88-81 της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει συγχαρητήρια στα αποδυτήρια και να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει τελικού.

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την επικράτηση (88-81) επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Οι παίκτες της ρωσικής ομάδας ήταν φανερά ευδιάθετοι μετά το τέλος του αγώνα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μοιράζει high-five και συγχαρητήρια σε κάθε έναν ξεχωριστά και στη συνέχεια να επιχειρεί να τους «ντοπάρει», τονίζοντας πως έχουν ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά τους, μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίζετε όταν δείχνετε τέτοια αποφασιστικότητα, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος σας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια, ωστόσο γνωρίζουμε όλοι για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ. Όπως αναφέρατε και μόνοι σας. “Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε...», ανέφερε στη σύντομη ομιλία τους προς τους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια όλο το τιμ της ρωσικής ομάδας πανηγύρισε με υψωμένες γροθιές.