Aποθέωση για Μπουρούση και Λαμποράλ Κούτσα από τους Ισπανούς! (pics)

Gazzetta team
Aποθέωση για Μπουρούση και Λαμποράλ Κούτσα από τους Ισπανούς! (pics)
Η Λαμποράλ Κούτσα γνώρισε στην παράταση την ήττα με 88-77 από την Φενέρμπαχτσε στα πλαίσια του 2ου ημιτελικού του Final-4 της Euroleague, με τον ισπανικό Τύπο να αποθεώνει τους Βάσκους, αλλά και τον Γιάννη Μπουρούση για την συγκλονιστική τους προσπάθεια.

Παρότι έφτασε κοντά στον τελικό, η Λαμποράλ Κούτσα τελικά δεν τα κατάφερε και παρά την συγκλονιστική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση (22 π., 10 ρ.), γνώρισε την ήττα στην παράταση από την Φενέρμπατχσε Ούλκερ των Ζέλιμιρ Ομππράντοβιτς και Κώστα Σλούκα.

Τα σχόλια ωστόσο του ισπανικού Τύπου αμέσως μετά την ήττα των Βάσκων ήταν αποθεωτικά τόσο για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και την προσπάθεια της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όσο και για τα κατορθώματα του Έλληνα σέντερ για ακόμα ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστικά ορισμένα από τα σχόλια των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών πρακτορείων της χώρας.

ΑS

«Mια απίθανη Λαμποράλ Κούτσα κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως τελικά έπεσε στην παράταση. Ένας απίθανος Γιάννης Μπουρούσης, μαζί με τον Άνταμς (ο οποίος έχασε το τελευταίο τρίποντο με το οποίο η παράταση θα μπορούσε να αποφευχθεί), έφτασαν μία ανάσα από το θαύμα».

Μarca

«Το χειρότερο παιχνίδι της μοίρας, αφήνει εκτός τελικού στο φινάλε την ηρωική Μπασκόνια! Ο Ντάριους Άνταμς αστόχησε σε κρίσιμη βολή πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν ο ηγέτης των Τούρκων στην παράταση. Ο Μπουρούσης που ήταν ασταμάτητος σε όλο των αγώνα, μένει εκτός τελικού».

Mundo Deportivo

«Η Λαμπποράλ Κούτσα έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την κορυφή, έπειτα από έναν σπουδαίο ημιτελικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της Βιτόρια, με πρωταγωνιστές τους Άνταμς και Μπουρούση είχε στο χέρι της την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό, όμως τα λάθη στα τελευταία λεπτά την απομάκρυναν, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ανώτερη στην παράταση Φενέρμπαχτσε».