Φελντέιν: «Κάναμε λάθος που κόστισε το 4ο ματς»

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ... ΞΕΝΥΧΤΙ

Φελντέιν: «Κάναμε λάθος που κόστισε το 4ο ματς»

Απολογητικός, αναγνωρίζοντας το λάθος που έκανε μαζί με τους άλλους δύο συμπαίκτες του εμφανίστηκε ο Τζέιμς Φελντέιν στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει του αγώνα με τον Αρη (14/5, 18:00, Nova3).

Φελντέιν: «Κάναμε λάθος που κόστισε το 4ο ματς»

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τρεις από εμάς κάναμε ένα λάθος το οποίο μας κόστισε και το τέταρτο ματς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού που τιμωρήθηκε με πρόστιμο και θα αγωνιστεί κανονικά στο 5ο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας

Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη νομίζοντας ότι θα κερδίζαμε το τρίτο ματς. Βάσει της απόδοσής μας ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Όμως, τελικά, τα κάναμε θάλασσα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τρεις από εμάς κάναμε ένα λάθος το οποίο μας κόστισε και το τέταρτο ματς.

Στεναχωριόμαστε για την ομάδα γιατί δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση τώρα. Ξέρουμε πως πρέπει να πολεμήσουμε για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά το τι χρειάζεται να κάνουμε για να κερδίσουμε το πέμπτο παιχνίδι προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό.

Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Οι οπαδοί τη μια στιγμή σε αγαπάνε, την άλλη σε μισούν. Είναι σχέση αγάπης/μίσους. Ξέρω ότι τώρα με μισούν, αλλά θα παίξω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα!

Ελπίζω να είναι με το μέρος μας το Σάββατο, να έρθουν για να μας δουν να παίζουμε και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν.

Ελπίζω ο κόσμος να παραμείνει στο πλευρό μας μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Θα τα δώσω όλα, θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να τα καταφέρουμε!

Θα τα ξαναπούμε,

Τζέιμς».

Best of internet