Συνεχίζουν με Καπογιάννη οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζουν με Καπογιάννη οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ούτε στον πάγκο κι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η Ελένη Καπογιάννη θα 'ναι στην άκρη του δικού του στις Γυναίκες και τη νέα χρονιά.  

Συνεχίζουν με Καπογιάννη οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, Ελένη Καπογιάννη. 

Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και συγκεκριμένα με τους Γιώργο Παντελάκη (Προπονητής Β'), Ρούλα Πρασσά (Προπονητής Γ'), Κλαίρη Μαρτινοπούλου (Γυμνάστρια) και Κώστα Λώλη (Sports Therapist). 

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ενόψει της νέας χρονιάς έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω για να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ, να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι να είμαστε όλοι οι υγιείς και να έχουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας ακόμα περισσότερο. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία και για την ανανέωσή της».

Best of internet