Ντε Κολό: «Απογοήτευση αν δεν το πάρουμε»! (vid)

Ντε Κολό: «Απογοήτευση αν δεν το πάρουμε»! (vid)
Ο Νάντο ντε Κολό μίλησε στον απεσταλμένο του gazzetta.gr στο Βερολίνο, Αντώνη Καλκαβούρα, για τα λάθη του παρελθόντος και τι θα σημαίνουν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πιθανή επανάληψή τους στο Final 4... απόντος Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος Γάλλος «MVP της Χρονιάς» μίλησε για...

...το πώς προσεγγίζουν στη ρωσική ομάδα το Final 4 μετά από τόσες ατομικές διακρίσεις: «Όλα είναι πιθανά σ' ένα Final 4. Είναι μία αναμέτρηση και πρέπει να 'σαι έτοιμος γι' αυτή, δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν, πρέπει απλώς να παίξεις και να νικήσεις»

...την ανταλλαγή εμπειριών στ' αποδυτήρια: «Προσπαθούμε να ξεχνάμε τι έγινε στο παρελθόν, σίγουρα κοιτάμε να μάθουμε απ' αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αύριο (13/5)».

...αν θα 'ταν ευχαριστημένος μόνο με τις ατομικές διακρίσεις: «Φυσικά κι όχι. Νομίζω πως απ' την αρχή χρονιά κάναμε τα πάντα για να φτάσουμε στο Final 4 και να το κερδίσουμε και το να φύγουμε χωρίς το τρόπαιο θα 'ναι μεγάλη απογοήτευση»

...την απουσία του κακού δαίμονα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολυμπιακού, απ' τον ημιτελικό: «Όπως έχω πει, ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ξέρει πώς να παίζει σ' αυτές τις αναμετρήσεις και τώρα πρέπει να μάθουμε απ' ό,τι έγινε πέρυσι και να προσπαθήσουμε να ματσάρουμε την επιθετικότητα της Λοκομοτίβ Κουμπάν αύριο (13/5)».