Τόσα έχασε απ' το ξενύχτι των Αμερικανών ο Παναθηναϊκός

Τόσα έχασε απ' το ξενύχτι των Αμερικανών ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να παραταχθεί χωρίς τους Γκιστ, Φελντέιν & Χέινς στο Game 4 της δεύτερης ημιτελικής σειράς με τον Άρη στο «Nick Galis» και δεν απέφυγε το 2-2. Το gazzetta.gr γράφει.

«Δε θυσιάσαμε τίποτα πάνω στο ότι η ομάδα πρέπει να γίνει... ομάδα με κάθε κόστος». Έτσι εξήγησε τον αποκλεισμό των Γκιστ, Φελντέιν & Χέινς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του Game 4 της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Α1 με τον Άρη (56-50) στο «Nick Galis Hall». Προφανώς κανείς δεν είναι πάνω απ' την (κάθε) ομάδα, αλλά πόσο τιμώρησε ο Παναθηναϊκός την 3άδα των ξενύχτηδων λίγα 24ωρα νωρίτερα και πόσο... τιμωρήθηκε ο ίδιος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

Με τους Γιάνκοβιτς & Παπαγιάννη τραυματίες, ο Μιχάλης Λούντζης αποτέλεσε τον μόλις 10ο παίκτη της αποστολής, έστω χωρίς να χρησιμοποιηθεί, οι ανάσες δεν περίσσευαν (Νικ Καλάθης 34:49, Έλιοτ Ουίλιαμς 33:49, Δημήτρης Διαμαντίδης 33:46 & Αντώνης Φώτσης 33:32), σκόραρε μόνο 5 πόντους στην τρίτη περίοδο, απώλεσε διαφορά 13 πόντων στο 20', σημείωσε season-low με 50 πόντους (52π. @ Μπαρτσελόνα στις 29/10/15 η μέχρι πρότινος) και βρέθηκε απ' το 2-0 στο 2-2 και πίσω στο ΟΑΚΑ για το Game 5 (14/5, 18:00/novasports 3).

Ηθικά ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής κι ίσως του βγει σε καλό σε περίπτωση πρόκρισης και σε αυτούς τους Τελικούς της Α1, αλλά αγωνιστικά βγήκε χαμένος, αφού οι Γκιστ & Φελντέιν κυρίως ήταν διακριθέντες στις περισσότερες φετινές αναμετρήσεις με τον Άρη. Μία ματιά στους μέσους όρους τους σε αυτές τις 6 αναμετρήσεις (τις μισές κι όλες στα playoffs της Α1 ο Μάρκεζ Χέινς) στατιστική τους αρκεί:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα