Γκριν: «Το πόδι μου χρειάζεται ξεκούραση»

Γκριν: «Το πόδι μου χρειάζεται ξεκούραση»

Γκριν: «Το πόδι μου χρειάζεται ξεκούραση»

bet365

Οι Ουόριορς απέκλεισαν χθες τους Μπλέιζερς με 4-1 και ο Ντρέιμοντ Γκριν τόνισε πως είναι μια καλή ευκαιρία για αυτόν και τους συμπαίκτες του να ξεκουραστούν.

Ίσως το πιο θετικό αποτέλεσμα μιας σειράς playoffs που τελειώνει νωρίς είναι η ξεκούραση που μπορούν να έχουν οι παίκτες των νικητών πριν την έναρξη της επόμενης.

Οι Ουόριορς περιμένουν τον αντίπαλό τους στους τελικούς της περιφέρειας, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι των Θάντερ με τους Σπερς (3-2), το οποίο μπορεί κάλλιστα να πάει μέχρι το 7ο παιχνίδι.

Όπως και να χει, οι Ουόριορς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από 4 έως 6 μέρες πριν ριχτούν ξανά στη μάχη, κάτι που αρέσει πολύ στον Ντρέιμοντ Γκριν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο.

«Αυτές οι λίγες έξτρα μέρες ξεκούρασης θα μου κάνουν καλό. Είτε είναι 4, είτε είναι 6, θα είναι καλό να ξεκουραστώ, να προσέξω λίγο το πόδι μου μαζί με το προπονητικό επιτελείο και να προσπαθήσω να το... φτιάξω όσο πιο πολύ γίνεται», τόνισε ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος παίζει εδώ και 2 παιχνίδια με πρόβλημα στον αστράγαλό του.

Τον ίδιο τραυματισμό αντιμετώπισε και πέρσι. Τραυματισμός που τον υποχρέωσε να παίξει με πρόβλημα στον αστράγαλο στο μεγαλύτερο μέρος των περσινών playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα