Αμερικάνου: «Περίμενα να καταδικάσει η ΚΑΕ ΑΕΚ»

Gazzetta team
Αμερικάνου: «Περίμενα να καταδικάσει η ΚΑΕ ΑΕΚ»
Η Χριστίνα Αμερικάνου έδωσε απαντήσεις για την φραστική επίθεση που δέχτηκε, τόνισε ότι δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη στην συγγνώμη που ζήτησε ο εθελοντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά παράλληλα σχολίασε και την θέση της ΚΑΕ στο θέμα.

Η Χριστίνα Αμερικάνου δέχτηκε φραστική επίθεση στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό από έναν εθελοντή της ομάδας, το γεγονός προφανώς και πήρε έκταση και ο άνθρωπος αυτός ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του στην κόρη του Γιώργου Αμερικάνου.

Η ίδια μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη από τα όσα έγιναν.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κατ' αρχάς, ότι οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν και δεν γίνεται να έχουν καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα και έχουν στηρίξει κατ' επανάληψη ανιδιοτελώς την ομάδα, χρόνια τώρα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν έχω να πω κάτι περισσότερα, απ' όσα ήδη ξέρει όλος ο κόσμος.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τους χαρακτηρισμούς, ούτε τις απειλές. Είναι πολύ σημαντικό όμως ότι ζητάει συγγνώμη, πράγμα που σημαίνει ότι κατάλαβε το λάθος του. Και όταν ένας άνθρωπος καταλαβαίνει το λάθος του, δεν μπορείς να του γυρνάς την πλάτη. Θα περίμενα πάντως από τη στιγμή που ζητά συγγνώμη ο ίδιος, να είχε καταδικάσει δημόσια το περιστατικό και η ΚΑΕ ΑΕΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα