Σλούκας: «Να δώσω τα πάντα και να πετύχω» (vid)

Σλούκας: «Να δώσω τα πάντα και να πετύχω» (vid)

Σλούκας: «Να δώσω τα πάντα και να πετύχω» (vid)
Η Φενέρμπαχτσε έφτασε στο Βερολίνο και ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για να καταφέρει να πετύχει η ομάδα του.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τις φιλοδοξίες του, για την εμπειρία του από τις προηγούμενες παρουσίες του σε Final 4, αλλά και για την Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, αλλά σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι παράλληλα τύχη και μεγάλη συγκέντρωση. Τα συναισθήματα είναι ίδια με την πρώτη φορά. Κάθε φορά είναι ιδιαίτερη. Θέλω να πετύχω το καλύτερο με την ομάδα μου και να δώσω τα πάντα», είπε αρχικά.

Για την εμπειρία του από Final 4:
«Εχω μάθει ότι η συγκέντρωση παίζει μεγάλο ρόλο, η τύχη, αλλά και ο έλεγχος του ρυθμού για 40 λεπτά»

Για την Λαμποράλ Κούτσα:
«Είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι εδώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά και νίκησαν εξαιρετικές ομάδες. Παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχουν ορισμένους παίκτες-κλειδιά που πρέπει να σταματήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Για τις συμβουλές στους, πιο άπειρους από Final 4, συμπαίκτες του:
«Απλά να μείνουμε στο πλάνο μας. Είναι ένα παιχνίδι και ας μην είναι ίδιο με τα υπόλοιπα. Πρέπει να δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας στο παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.