Πεδουλάκης: «Η ομάδα να γίνει... ομάδα με κάθε κόστος»

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 56-50

Πεδουλάκης: «Η ομάδα να γίνει... ομάδα με κάθε κόστος»

Πεδουλάκης: «Η ομάδα να γίνει... ομάδα με κάθε κόστος»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε το σκεπτικό του αποκλεισμού των Γκιστ, Φελντέιν & Χέινς από μία σημαντική αναμέτρηση, όπως το Game 4 της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Α1 με τον Άρη στο «Παλέ».

Ο 52χρονος προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για...

...τους ξενύχτηδες: «Είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Σήμερα (11/5) είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι' αυτούς που έπαιξαν κι όχι γι' αυτούς που δεν έπαιξαν». 

...τη διάρκεια της τιμωρίας τους: «Το απάντησα νομίζω αυτό. Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για τους λίγους που ήταν εδώ, που έμειναν κι έκαναν την προσπάθειά τους. Δε θυσιάσαμε τίποτα πάνω στο ότι η ομάδα πρέπει να γίνει ομάδα με κάθε κόστος. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει». 

...την ενίοτε εχθρική συμπεριφορά του κόσμου του Άρη: «Δε θέλω ν' ασχοληθώ, είναι παλαιότερων εποχών αυτό. Δε νομίζω πως αξίζει».  

...τη δεύτερη διαδοχική ήττα απ' τον Άρη: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου λειτούργησε το κομμάτι της άμυνάς μας. Στο κομμάτι της επίθεσης είχαμε ένα τραγικό ποσοστό, τα σουτ μας ήταν 17/57. Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι στην επίθεσή μας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα παιδιά είχαν καταπονηθεί, αυτό είχε να κάνει με το ροτέιστιον, καθώς κάποιοι έπαιξαν παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Συνεχίζουμε».

Best of internet