Χάουαρντ: «Ομολογώ πως εκνευρίστηκα με τον Χάρντεν...»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο SUPERMAN

Χάουαρντ: «Ομολογώ πως εκνευρίστηκα με τον Χάρντεν...»

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ σχολίασε τη συνεργασία του με τον Τζέιμς Χάρντεν, ενώ αναφέρθηκε και στην αρνητική κριτική που δέχεται αρκετά συχνά.

Χάουαρντ: «Ομολογώ πως εκνευρίστηκα με τον Χάρντεν...»

«Έχω ακούσει κόσμο να λέει ότι δεν με συμπαθεί, γιατί νομίζουν πως παίζω για τον εαυτό μου. Αυτό με πληγώνει και με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Ποτέ δεν ήμουν αυτός ο άνθρωπος. Και ξέρω πως μπορεί να λένε πως δείχνω αδιάφορος και δυσαρεστημένος, αλλά πάντα με ενδιαφέρει να νικάω. Κίνητρο είχα πάντα μεγάλο. Θυμάμαι να λες εσύ (σ.σ. Τσαρλς Μπάρκλεϊ) πως δεν θα είμαι καλός για το ΝΒΑ και ο Μάτζικ Τζόνσον πως δεν θα τα καταφέρω. Τέτοια πράγματα μού δίνουν κίνητρο», ήταν η απάντηση του Superman σε ερώτηση σχετικά με τον κόσμο που τον αντιπαθεί.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Τζέιμς Χάρντεν, δήλωσε ότι: «Όλοι θα θέλαμε να έχουμε την μπάλα στα χέρια, αλλά πρέπει να κάνω τα πράγματα που θέλει από μένα η ομάδα και στόχος μου είναι να γίνω ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Θα ήταν ωραίο να μπορώ κι εγώ να κάνω ντρίμπλες κάτω από τα πόδια, αλλά πρέπει να εξαρτώμαι από τους συμπαίκτες μου για να πάρω την μπάλα. Ομολογώ πως υπήρχαν φορές που εκνευρίστηκα και ήμουν εκτός αγώνα και αυτό το παραδέχομαι...»

Inside The NBA: Dwight Howard Full Interview | May 10, 2016 | 2016 NBA Playoffs

Best of internet