«Μεγάλος ο Διαμαντίδης, αλλά δεν είναι Γκάλης»

«Μεγάλος ο Διαμαντίδης, αλλά δεν είναι Γκάλης»

«Μεγάλος ο Διαμαντίδης, αλλά δεν είναι Γκάλης»

Ο πρώην έφορος του Άρη, Φάνης Ταρνατώρος, μίλησε για τις αποδοκιμασίες προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην πρόσφατη αναμέτρηση των «κίτρινων» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Είδα τον αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού, στον οποίο νίκησε ο Άρης, άνοιξα αμέσως μετά κάποιες ιστοσελίδες, όχι όλες και νόμιζα ότι το ματς διακόπηκε και δεν το κατάλαβα. Έγραφαν μόνο για τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις κατά της μητέρας του Διαμαντίδη, που ήταν απαράδεκτες, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Καταδικάζω όσους βρίζουν τη μάνα του άλλου, γιατί βρίζουν τη δική τους, αλλά και τη μάνα του Γκάλη έχουν βρίσει και όλων των μεγάλων παικτών, όπως ο Διαμαντίδης.

Λυπάμαι γι αυτό που έγινε, αλλά σε μια μάχη, ο κόσμος αντιδρά διαφορετικά. Τι ήρθε ο Διαμαντίδης να τους κάνει μέσα στο σπίτι τους; Δεν ήρθε να τους… νικήσει; Ε, πώς να ελέγξεις την αντίδραση; Όταν έβριζε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τη μάνα του Σπανούλη, ασχολήθηκε κανένας τόσο πολύ; Δεν νομίζω…», είπε αρχικά στον Arena FM για να συνεχίσει:

«Ο Διαμαντίδης είναι μεγάλος παίκτης, πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, αλλά δεν είναι Γκάλης, ούτε μπορεί να τον φτάσει. Έναν έβγαλε το εργοστάσιο, τον Γκάλη και έκλεισε. Δεν βγαίνει άλλος και όπως λένε οι Ιταλοί «το μοναδικό, είναι ξεχωριστό, αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα με τον Γκάλη και όλους τους υπόλοιπους παίκτες».

Ο Άρης βαδίζει καλά με τον κ. Λάσκαρη, αλλά επειδή πλησιάζει προς την κορυφή, έχει κόσμο απαιτητικό και μετά από 2 χρόνια θα αρχίσουν τα σχέδια για πιο ψηλά. Να είναι έτοιμος ο κ. Λάσκαρης, γιατί ο κόσμος του Άρη έμαθε την ομάδα να πρωταγωνιστεί και επέστρεψε στο γήπεδο τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όπως πρέπει», κατέληξε ο Ταρνατώρος.

Best of internet