Μια ανακοίνωση αντίστοιχη του μεγέθους του Αρη

Μια ανακοίνωση αντίστοιχη του μεγέθους του Αρη

Μια ανακοίνωση αντίστοιχη του μεγέθους του Αρη

Ο Αρης Λαούδης γράφει για την εξαιρετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης για τον Διαμαντίδη, τον δρόμο που ανοίγει στις διοικήσεις των άλλων ομάδων και τον Παναθηναϊκό που ψάχνει τον χειρισμό στο «καυτό» ζήτημα με τα ξενύχτια.  

Θα πει κάποιος «η διοίκηση του Αρη έκανε το αυτονόητο», αλλά δυστυχώς στη χώρα που ζούμε δεν είναι το αυτονόητο και γι αυτό πρέπει να τα επιβραβεύουμε τις σπάνιες φορές που συμβαίνει.

Απόδειξη άλλωστε πως έχει χαθεί η λογικη είναι τα εκατοντάδες σχόλια αναγνωστών στα sites που δεν περιορίζονται στο «καταδικαστέα τα συνθήματα», αλλά συμπληρώνονται πάντα από ένα «αλλά» τύπου «δεν σας είδα να γράφετε τίποτα όταν ακούστηκαν αυτά για άλλες μάνες».

Η διοίκηση του Αρη όχι απλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά με τη νοοτροπία και τα αντανακλαστικά που επιδεικνύει επιβεβαιώνει πως έχει το ανάστημα να κρατήσει στα χέρια της την τύχη του μεγάλου Αρη.

Μ' αρέσει περισσότερο απ' όλα πως η καταδίκη δεν είχε «αλλά». Μ' άρεσε που η διοίκηση δεν βγήκε να ψάξει ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος για να δικαιολογήσει την στάση των δικών της οπαδών.

Μια μεγάλη ομάδα, στο μέγεθος του Αρη, κοιτάζει την καμπούρα της, δεν χαμηλώνει τον πήχη για να τη φτάσουν οι άλλοι, αλλά εκδίδει ανακοινώσεις ανεβάζοντας τον πήχη για τους υπόλοιπους. Κι ο Αρης αυτό έκανε...

Μακάρι στο μέλλον να δούμε το αυτονόητο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Καταδικαστικές ανακοινώσεις όχι για τους αντιπάλους, αλλά για τους δικούς τους οπαδούς κι όχι για επεισόδια, αλλά για υβριστικά συνθήματα, όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση.

Η κίνηση του Αρη δεν είναι απλά απόδειξη σωστού χειρισμού, αλλά είναι οδηγός και πρόκληση για τις υπόλοιπες διοικήσεις να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, αν τυχόν σε πιθανό 5ο ματς ακουστούν μπινελίκια για τον οποιονδήποτε...

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός... ψάχνει τον σωστό χειρισμό για να λύσει αναίμακτα την ιστορία με τους Αμερικανούς που αποφάσισαν να... ξεσκάσουν στην Θεσσαλονίκη, μετά από ήττα.

Να πω την αλήθεια δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύω πως όταν ένας παίκτης χάνει θα πρέπει να μένει κλεισμένος στο σπίτι του για να κλάψει τη μοίρα του.

Ούτε πιστεύω πως μοντέλα της δεκαετίας του '80 και του '90, τότε που οι ομάδες έκαναν... εφόδους στα σπίτια ταιριάζουν με το σύγχρονο μοντέλο.

Σαφέστατα σε όλα υπάρχει μέτρο και απ' ό,τι φαίνεται από τις εξελίξεις στην προκειμένη περίπτωση το μέτρο ξεπεράστηκε κατά πολύ...

Είναι σαφές πως ανεξάρτητα αν θα τιμωρηθούν ή όχι, ο Παναθηναϊκός πάει το καλοκαίρι σε νέο... καθάρισμα και στήσιμο από την αρχή κι αυτό είναι πολύ χειρότερο από το αν γύρισαν στη μία, τις δύο ή τις τρεις.

 

Best of internet