Εξαλλοι στον Παναθηναϊκό με το ξενύχτι των Αμερικανών! (pic)

Εξαλλοι στον Παναθηναϊκό με το ξενύχτι των Αμερικανών! (pic)

Gazzetta team
Εξαλλοι στον Παναθηναϊκό με το ξενύχτι των Αμερικανών! (pic)

bet365

Τα... ξενύχτια πληρώνονται, ειδικά μετά από ήττες και στον Παναθηναϊκό επικρατεί αναστάτωση με την πληροφορία ότι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν είπαν να... ξεσκάσουν στην Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τον Αρη.

Αναβρασμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό ένα 24ωρο μετά την ήττα από τον Αρη, καθώς οι τρεις Αμερικανοί «εντοπίστηκαν» να κάνουν... μπαρότσαρκα στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την ήττα από στον τρίτο ημιτελικό!

Συγκεκριμένα, οι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν αποφάσισαν να διασκεδάσουν στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, πίστεψαν ενδεχομένως πως δεν θα γίνουν αντιληπτοί, ωστόσο νωρίς το πρωί το site basketplus.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νυχτερινή τους έξοδο που κράτησε μέχρι πρωίας.

Η νυχτερινή διασκέδαση ξεκίνησε από γνωστό μπαράκι στα Λαδάδικα και συνεχίστηκε σε γνωστό κέντρο της πόλης με ζωντανή ελληνική μουσική.

Η είδηση έγινε γνωστή στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έγινε έξαλλος με το συμβάν κι όπως ήταν φυσικό αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες του, ενώ πιθανώς να έφτασε στα αυτιά του και μια άλλη πληροφορία πως ανάλογο ξενύχτι υπήρξε και παραμονή του αγώνα, την Κυριακή δηλαδή.

Είναι πλέον δεδομένο ότι οι τρεις Αμερικανοί θα τιμωρηθούν και πιθανότατα εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν θα πρόκειται για πρόστιμο ή αποκλεισμό από τον αυριανό τέταρτο ημιτελικό με τον Αρη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα