Οταν βρίζεις μία μάνα, βρίζεις και τη δική σου!

Οταν βρίζεις μία μάνα, βρίζεις και τη δική σου!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για τη στάση εκείνων των Ελλήνων οπαδών που δεν σέβονται ούτε μάνες, ούτε αθλητικές αξίες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Κάθε φορά στην ελληνική αθλητική πραγματικότητα θα συμβεί κάτι που θα σε αναγκάσει να πεις, ότι το βαρέλι της αθλιότητας δεν έχει πάτο.

Αυτό, όμως, δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς πριν προλάβεις να το συνειδητοποιήσεις, θα συμβεί κάτι καινούργιο, κάτι ακόμα πιο απαράδεκτο, ακόμα πιο τραγικό...

Τελευταίο κρούσμα ήταν οι οπαδοί του Αρη, οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να ασχοληθούν με τις μάνες του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Αντώνη Φώτση, χωρίς καν να υπολογίζουν ότι η τελευταία έχει εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο! Βέβαια τη μόδα με τις... μάνες, δεν τις ανακάλυψαν αυτοί, καθώς είναι πάγιο φαινόμενο στην ελληνική αθλητική πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια!

Δεν κάνω φυσικά διάκριση μεταξύ αθλητών, καθώς κατακριτέα είναι η φραστική επίθεση στη μάνα του κάθε παίκτη, είτε αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, είτε στο τελευταίο τοπικό πρωτάθλημα.

Απλώς θα περίμενε κανείς, ότι παίκτες όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Βασίλης Σπανούλης ή άλλοι που έχουν προσφέρει πολλά όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά και στην Εθνική ομάδα με σπουδαίες επιτυχίες και διεθνείς διακρίσεις, θα απολάμβαναν μεγαλύτερο σεβασμό - όχι ξαναλέω στο θέμα της... μητέρας τους - αλλά από αγωνιστικής πλευράς...

Ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στην Ελλάδα έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, καθώς ούτε αξίες αναγνωρίζονται, ούτε σεβασμός υπάρχει!

Στην Ελλάδα της κρίσης, όταν οι περισσότεροι τους ενδιαφέρει να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα μαζί με τη δική τους, το μίσος περισσεύει. Μίσος που φτάνει στη αδιανόητη για εμένα πράξη, των ύβρεων προς μία μητέρα!

Βέβαια όλοι αυτοί που βρίζουν μητέρες, αν τολμήσει κάποιος και πει κάτι για τη δική τους, θα τον πλακώσουν αμέσως στις σφαλιάρες. Στο φτωχό τους μυαλό, η μάνα τους είναι καλύτερη από τη μάνα του Διαμαντίδη, του Σπανούλη, του οποιουδήποτε άλλου.

Δεν μπορούν καν να αντιληφθούν, ότι όταν βρίζεις μία μητέρα, πρώτα βρίζεις τη δική σου μητέρα!

Y.Γ. Οσον αφορά τους λίγους οπαδούς του Αρη που ασχολήθηκαν με τις μητέρες των παικτών του Παναθηναϊκού, κατάφεραν με την ανοησία τους να επισκιάσουν τη σπουδαία νίκη της ομάδας, καθώς όλοι ασχολούνται με αυτούς και όχι με τον Αρη!

Y.Γ.2 Για να απαντήσω στα σχόλια σας, η φραστική επίθεση στον Διαμαντίδη, ήταν απλώς η αφορμή για το σημερινό άρθρο. Κατακριτέα είναι κάθε βρισιά - όπως έγραψα και πιο πάνω - σε κάθε παίκτη, είτε λέγεται Διαμαντίδης, είτε Σπανούλης, είτε Βασιλειάδης, είτε Μαυροκεφαλίδης! Και σε κάθε γήπεδο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος