Παπαντωνίου: «Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Παπαντωνίου: «Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό»
Ο Νώντας Παπαντωνίου χαρακτήρισε εμφάνιση-ντροπή το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, θεωρεί πως λείπει ηρεμία από την ομάδα και τόνισε πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον Ολυμπιακό (10/5, 19:00).

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στο esake.gr: «Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση στα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό. Είναι γεγονός ότι προερχόμαστε από δύο ήττες στο ΣΕΦ, που μας στενοχώρησαν. Ο πρώτος αγώνας ήταν μία εμφάνιση ντροπή, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά, δεν κάναμε τίποτα καλά μέσα στο παρκέ. Στο δεύτερο ματς είχαμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς όμως μας λείπει η ηρεμία, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς γιατί δεν νομίζω να μας αξίζει τέτοια εικόνα.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά και μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη για να δείξουμε τελικά τη δύναμη μας και το επίπεδο που βρισκόμαστε. Ελπίζω να έχουμε ακόμη ένα εντός έδρας ματς την Πέμπτη και να τα ξαναπούμε εκεί με Ολυμπιακό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα