Το «ευχαριστώ» του Πολ Τζορτζ στον Βόγκελ (pic)

Το «ευχαριστώ» του Πολ Τζορτζ στον Βόγκελ (pic)

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του Πολ Τζορτζ στον Βόγκελ (pic)

bet365

Έπειτα από 5,5 χρόνια στον πάγκο των Πάσερς, ο Φρανκ Βόγκελ αποτελεί παρελθόν και ο σταρ της ομάδας της Ιντιάνα, Πολ Τζορτζ, αποχαιρέτησε μέσα από μήνυμα του τον 42χρονο τεχνικό.

Ο Λάρι Μπερντ ανακοίνωσε την Πέμπτη (5/5) την απόφαση των Πέισερς να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Φρανκ Βόγκελ, δίνοντας τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών έπειτα από 5,5 χρόνια και ο σταρ των Πέισερς, Πολ Τζορτζ, αποχαιρέτησε τον 42χρονο τεχνικό με δημόσια τοποθέτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αφιερωμένη σε έναν από τους ανθρώπους που επηρέασαν σημαντικά την ζωή μου! Η σχέση μας και η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον δεν τελειώνει εδώ! Σ' ευχαριστώ για το ταξίδι και τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί! Αυτή η φωτογραφία αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση μας! Εσύ μιλάς, εγώ ακούω! Και μαζί βρίσκουμε τη λύση! Ανυπομονώ για το νεύμα σου, τη στιγμή που θα πετύχω το πρώτο μου καλάθι με εσένα ως αντίπαλο προπονητή!», ανέφερε το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε μία φωτογραφία του αγκαλιά με τον Φρανκ Βόγκελ.

 

NBA Τελευταία Νέα