Ντρέιπερ: «Εξαιρετική δουλειά ο Μπαρτζώκας»

Gazzetta team
Ντρέιπερ: «Εξαιρετική δουλειά ο Μπαρτζώκας»
Στην εξαιρετική δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε ο Ντοντέι Ντρέιπερ, ο οποίος είναι ανυπόμονος για την έναρξη του Final 4.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο οποίος θα βρεθεί ξανά σε Final 4, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προπονητή του.

«Θεωρώ πως ο κόουτς Μπαρτζώκας έκανε εξαιρετική δουλειά στο scouting και στο να να βάλει σε ένα σύστημα μερικούς εξαιρετικούς ανθρώπους. Δεν έχουμε ούτε ένα άτομο που να χαλά τη χημεία. Παράλληλα, ταιριάζουμε καλά και μέσα στο παρκέ. Εχουμε παίκτες, όπως εγώ, ο Σίνγκλετον και ο Κλαβέρ που παίζουμε πολύ σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μετά, έχουμε δύο σούπερσταρ,τον Ντιλέινι και τον Ράντολφ, οι οποίοι μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι. Επομένως, πιστεύω ότι ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά στην επιλογή των παικτών», είπε αρχικά.

Θα μπορέσει η Λοκομοτίβ μετά την Μπαρτσελόνα να ξεπεράσει το εμπόδιο και της ΤΣΣΚΑ;Στο 3.25 στην Interwetten η νίκη της ομάδας του Μπαρτζώκα στον ημιτελικό της Euroleague.

«Απλά λέω σε όλα τα παιδιά: "δεν έχει σημασία αν έχετε ξαναβρεθεί εδώ ή όχι. Απλά προσαρμοστείτε στην ατμόσφαιρα και δώστε τα πάντα στο παρκέ. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν θα ξαναφτάσεις εδώ. Βγείτε έξω και απολαύστε τις στιγμές. Οι ομάδες παίζουν που παίζουν πολύ σκληρά, το παίρνουν. Δεν χρειάζεται να είσαι η καλύτερη ομάδα σε όλη τη σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι και ο πιο σκληρός κερδίζει», πρόσθεσε.

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:
«Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να παίξουμε σαν ομάδα, όπως κάνουμεε όλη τη σεζόν. Να μοιράζουμε την μπάλα, να αμυνόμαστε ομαδικά. Η ΤΣΣΚΑ έχει σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες»

Για πιθανή κατάκτηση του τροπαίου:
«Θα σημαίνει τα πάντα. Ειδικά αν τα καταφέρουμε με μία ομάδα, την οποία κανείς δεν περίμενε. Είναι τρελό το ότι είμαστε δύο αγώνες μακριά, αλλά αληθινό»

Για τον άλλον ημιτελικό:
«Θα είναι συναρπαστικό παιχνίδι. Η Φενέρ είναι πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Η Λαμποράλ, όμως, έχει τον Μπουρούση που... σκοτώνει τους πάντες. Και ο πρώην προπονητής μου, Περάσοβιτς, τούς έχει κάνει να παίζουν εξαιρετικά»