Τρομάζει το σενάριο που θέλει τον Ντουράντ στους Σπερς!

Τρομάζει το σενάριο που θέλει τον Ντουράντ στους Σπερς!

Gazzetta team
Τρομάζει το σενάριο που θέλει τον Ντουράντ στους Σπερς!

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ μένει ελεύθερος μετά το τέλος των φετινών playoffs, κάτι που σημαίνει πως κάθε λογής σενάριο μπορεί να γραφτεί για το που θα παίζει από την επόμενη σεζόν.

Σαν Αντόνιο Σπερς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δίνουν την μάχη τους στον δεύτερο γύρο των Playoffs της δυτικής περιφέρειας, ωστόσο στους Σπερς, εκτός από το αγωνιστικό μέρος, δουλεύουν πυρετωδώς και για το μέλλον της ομάδας.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται στο στρατόπεδο της ομάδας του Πόποβιτς έχουν ως στόχο να υπογράψουν τον Κέβιν Ντουράντ σε μερικούς μήνες από τώρα.

Μάλιστα, ελπίζουν να συναντηθούν μαζί του την 1η Ιουλίου, την εναρκτήρια μέρα των διαπραγματεύσεων για τους ελεύθερους παίκτες.

Μπορεί να μην υπάρχει, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο ρόστερ, η δυνατότητα να προσφέρουν οι Σπερς μάξιμουμ συμβόλαιο στον Ντουράντ, ωστόσο αυτό ενδέχεται να αλλάξει αν αποφασίσουν να σταματήσουν το μπάσκετ οι Τζινόμπιλι και Ντάνκαν.

Εκτός αυτού, αυξάνεται σημαντικά το salary cap τόσο αυτό το καλοκαίρι, όσο και το επόμενο, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να δίνουν περισσότερα χρήματα στους παίκτες.

Ο Ντουράντ έχει εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για την δουλειά του Γκρεγκ Πόποβιτς, κάτι που τόνισε εκ νέου την περασμένη εβδομάδα.

Φανταστείτε πως θα είναι μια ομάδα με τον κορυφαίο αμυντικό του ΝΒΑ (Λέοναρντ) και τον πιο πλήρη σκόρερ του κόσμου (Κέβιν Ντουράντ) υπό τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή (Πόποβιτς). Τρομακτικό...

 

NBA Τελευταία Νέα