Το gazzetta αποχαιρετά τον μοναδικό Δημήτρη Διαμαντίδη

Το gazzetta αποχαιρετά τον μοναδικό Δημήτρη Διαμαντίδη

Το gazzetta αποχαιρετά τον μοναδικό Δημήτρη Διαμαντίδη

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη (δυστυχώς) έχει ξεκινήσει και το gazzetta.gr αποχαιρετά τον μεγάλο αρχηγό του Παναθηναϊκού μ' ένα ειδικό section που περιλαμβάνει τα πάντα, ανήμερα των 36ων γενεθλίων του και ανήμερα της κατάκτησης της Euroleague του 2007.

Καθημερινά ο Βασίλης Σκουντής γράφει τις... Διαμαντιάδες του και με τον δικό του μοναδικό τρόπο μετρά αντίστροφα για τη μέρα που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Πρώην, νυν συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι... στέλνουν το δικό τους γράμμα και σε καθημερινή βάση γράφουν τη δική τους εμπειρία, τα δικά τους συναισθήματα για την αποχώρηση του Διαμαντίδη ενώ δημοσιογράφοι απ' όλα τα Μέσα επιλέγουν την αγαπημένη τους φωτογραφία και γράφουν στο gazzetta.gr ποια σκηνή θα θυμούνται για πάντα.

Ταυτόχρονα, εσείς όλοι, οι απλοί φίλαθλοι, ανεξαρτήτως ομάδων, έχετε την ευκαιρία να στείλετε το δικό σας γράμμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Καθημερινά τα καλύτερα εξ αυτών θα δημοσιεύονται στην ειδική ενότητα του section, ενώ όλα τα σχόλια, εφόσον δεν είναι υβριστικά, θα παραδοθούν στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ανεξάρτητα αν αυτά θα δημοσιευτούν ή όχι.

Αυτονόητο είναι πως οι τίτλοι, τα videos από τη μεγάλη του καριέρα θα είναι πάντα σε πρώτο πλάνο, όπως και οι ειδήσεις που αφορούν στον Διαμαντίδη.

Μείνετε λοιπόν... συντονισμένοι στο ειδικό section του gazzetta.gr για τον Δημήτρη Διαμαντίδη για να ακολουθείτε βήμα - βήμα τις τελευταίες ημέρες του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Για να μπείτε στο ειδικά διαμορφωμένο tribute section του gazzetta.gr για τον Δημήτρη Διαμαντίδη πατήστε ΕΔΩ.

Best of internet