Τι κάνει σήμερα ο Μπάιρον Ντίνκινς (pics)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τι κάνει σήμερα ο Μπάιρον Ντίνκινς (pics)

Τι κάνει σήμερα ο Μπάιρον Ντίνκινς (pics)

Ο Μπάιρον Ντίνκινς έγραψε ιστορία στα παρκέ και πλέον κάνει καριέρα στους πάγκους!

Κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρο κάθε επαγγελματία αθλητή παίζοντας στο ΝΒΑ κι εν συνεχεία έγραψε ιστορία στα ελληνικά παρκέ, φορώντας τις φανέλες του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Περιστερίου. Ο λόγος για τον -δύο φορές κορυφαίο πασέρ της Α1- Μπάιρον Ντίνκινς, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του το 2005.

Πού βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Ντίνκινς; Κάνει καριέρα στους πάγκους, ωστόσο ασχολείται με παιδιά νεαρής ηλικίας κι όχι ενήλικες. Πρόσφατα, άφησε το Northside Christian School κι έγινε προπονητής στο  Carmel Christian. Στο Northside βρισκόταν εδώ κι έξι χρόνια, με το ρεκό του να είναι 165-20. Εντυπωσιακό κι όπως είναι επόμενο συνοδεύτηκε από τίτλους και διακρίσεις για την ομάδα του.

Πλέον, ο Ντίνκινς αλλάζει μπασκετική στέγη και θα προσπαθήσει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, μεταφέροντας στα νεαρά παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ!

Εκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Basket League ο Παναθηναϊκός, η σειρά όμως έχει ακόμα μέλλον! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Παναθηναϊκός - Αρης,  η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Best of internet