Διαιτητικά λάθη που έμειναν στην ιστορία! (vids)

Διαιτητικά λάθη που έμειναν στην ιστορία! (vids)

bet365

Τα όσα έγιναν στο ματς των Σπερς με τους Θάντερ άναψαν… φωτιές στο ΝΒΑ και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θυμήθηκαν ανάλογα διαιτητικά λάθη από παλαιότερους αγώνες των playoffs.

Πολλοί στάθηκαν στο χτύπημα του Ντίον Ουέιτερς στον Μάνου Τζινόμπιλι. Οι διαιτητές παραδέχτηκαν πως λανθασμένα δεν χρέωσαν με φάουλ τον γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, παράλληλα, όμως, παραδέχτηκαν ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό… σφύριγμα που έχασαν (διαβάστε ΕΔΩ).

Και δεν είναι η πρώτη φορά στα playoffs που υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία. Έτσι, επέστρεψαν στο μυαλό των περισσότερων μνήμες από διαιτητικά λάθη του παρελθόντος κι η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς έχουν υπάρξει σφυρίγματα (ή μη σφυρίγματα) που έχουν μείνει στην ιστορία...

Eastern Conference Finals 2005

GAME 7

Το φάουλ που χρέωσε ο Τζόι Κρόφροντ στον Τσόνσι Μπίλαμς πάνω στον Ντέιμον Τζόουνς...

Western Conference Finals 2002

GAME 6

Αγκωνιά του Κόμπι Μπράιαντ στον Μάικ Μπίμπι. Κανένα φάουλ σύμφωνα με τους διαιτητές...

NBA Finals 2006

GAME 6

Ο Ντουέιν Ουέιντ χτυπά με τον αγκώνα τον Ντιρκ Νοβίτσκι κι οι διαιτητές χρεώνουν με φάουλ τον Γερμανό!

NBA Finals 1988

GAME 6

Ούτε ο ίδιος ο Μπιλ Λάιμπερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι του χρεώθηκε ως φάουλ η συγκεκριμένη φάση με τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ!

NBA Playoffs 2010

Στη σειρά των Σανς με τους Μπλέιζερς το 2010 ο Τζόι Κρόφορντ σφύριξε το -κατά κοινή ομολογία- χειρότερο φάουλ της ιστορίας! Απίστευτη φάση, με την εικόνα να μιλά από μόνη της! Και φυσικά ακολούθησε το... ανάλογο τρολάρισμα, με πολλές ερωτήσεις προς τον διαιτητή, όπως για παράδειγμα αν κάποιο... φάντασμα έκανε φάουλ στον Στιβ Νας. Διότι ο Μάρκους Κάμπι, στον οποίο χρεώθηκε, ήταν πολύ μακριά!

 

NBA Τελευταία Νέα