«Τελειώνει ο Πασκουάλ, ακόμη και με κούπα!»

«Τελειώνει ο Πασκουάλ, ακόμη και με κούπα!»

«Τελειώνει ο Πασκουάλ, ακόμη και με κούπα!»
Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι έτοιμη να κάνει η Μπαρτσελόνα, η οποία μόνο απογοητευμένη μπορεί να είναι από την έκβαση της φετινής σεζόν.

Παρότι οι Καταλανοί έχουν μπροστά τους τα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος, οι διοικούντες την ομάδα έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, προκειμένου να παρουσιαστούν ισχυρότεροι.

Η πρώτη αλλαγή που αναμένεται να γίνει έχει να κάνει στη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς το συμβόλαιο του Γιόαν Κρέους ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για ανανέωση.

Δυσοίωνο θεωρείται και το μέλλον του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο. Ο Ισπανός προπονητής έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο σύμφωνα με την ισπανική «As» ακόμη και αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, δύσκολα θα το εξαντλήσει.

Ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Όσον αφορά στο ρόστερ, οι Καταλανοί ετοιμάζονται να κάνουν και εκεί ριζικές αλλαγές. Τα συμβόλαια των Αρόγιο, Σάμιουελς, Ντόρσεϊ και Ντόελμαν ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποιος θα παραμείνει.

Η αποχώρηση του Αρόγιο θεωρείται σχεδόν δεδομένη, κάτι που βάζει την ισπανική ομάδα σε αναζήτηση για τον βασικό γκαρντ των επόμενων χρόνων.

Πολύ δυνατά παίζουν τα ονόματα των Μάλκολμ Ντιλέινι (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Ταϊρίς Ράις (Χίμκι) και Ντάριους Άνταμς (Λαμποράλ Κούτσα). Και οι τρεις παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική ηλικία και προέρχονται από εξαιρετικές σεζόν με τις ομάδες τους.

Η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ναβάρο δίνει το ελεύθερο στον παίκτη να αποφασίζει για το αν θα συνεχίσει να παίζει στο τέλος κάθε σεζόν και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, πρόθεσή του είναι να παίξει για έναν ακόμη χρόνο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2019 και παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, δύσκολα θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη.

Όπως και να χει, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα φέρονται διατεθειμένοι να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα, προκειμένου να την επαναφέρουν στις επιτυχίες και στο Final 4 της επόμενης σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.