Άντιτς: «Κορυφαία ανάμνηση το καλάθι του Πρίντεζη!» (vid)

Άντιτς: «Κορυφαία ανάμνηση το καλάθι του Πρίντεζη!» (vid)
Ο Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε στο Final 4 κι όταν ήρθε η ώρα των... αναμνήσεων, έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη.

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη για το δεύτερη σερί Final 4 της κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ποντάρει στον Πέρο Άντιτς, ο οποίος κατέκτησε δύο τρόπαια με τον Ολυμπιακό.

Ο πολύπειρος φόργουορντ σχολίασε την πορεία της ομάδας του και τα όσα θα γίνουν στο Βερολίνο από τις 13 έως τις 15 Μαϊου, αναφέροντας παράλληλα τις αναμνήσεις του από τα προηγούμενα Final 4.

«Έχω πολλές αναμνήσεις από Final 4.Το καλάθι του Πρίντεζη είναι η πιο χαρακτηριστική. Αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας: Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ το 2012 και η Ρεάλ το 2013 μας υποτίμησαν. Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ήμασταν στο -17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, όταν άρχισαν να παίζουν χωρίς σοβαρότητα. Επιστρέψαμε, βάλαμε 100 πόντους και πήραμε τον τίτλο. Αυτό το τρόπαιο είναι από τα αγαπημένα μου!», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Πέρο Άντιτς.

Όσο για το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στην Πόλη; «Ήμουν στον πάγκο όταν ο Σισκάουσκας κέρδισε τις δύο βολές. Μιλάμε για ένα παίκτη που είχε 90% στις βολές στη διάρκεια της καριέρας του, αλλά εκείνη τη στιγμή έχασε και τις δύο βολές. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Πρίντεζη και έβαλε το καλάθι.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του, απ όποιο σημείο της ρακέτας κι αν σουτάρει. Είμαι ευτυχισμένος που ο Σπανούλης τον βρήκε και κερδίσαμε την Euroleague. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ήταν η νικήτρια, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος και γι αυτό είναι τόσο μοναδικό. Πρέπει να παίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», ανέφερε ο πολύπειρος φόργουορντ.