Παραδέχθηκαν το λάθος στην αγκωνιά του Ουέιτερς οι διαιτητές! (vid)

Παραδέχθηκαν το λάθος στην αγκωνιά του Ουέιτερς οι διαιτητές! (vid)

bet365

Ο πρώτος διαιτητής, Κέν Μάουερ, παραδέχθηκε εκ μέρους όλων το λάθος να μη σφυριχτεί επιθετικό φάουλ στην αγκωνιά του Ντίον Ουέιτερς των Θάντερ στον Μανού Τζινόμπιλι των Σπερς.

Τα τελευταία 13,5" του break των Θάντερ στο Σαν Αντόνιο (97-98) για τη ισοφάριση (1-1) της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Δύσης μονοπωλούν τις συζητήσεις όλων στη λίγκα, απ' την αγκωνιά-απώθηση του Ντίον Ουέιτερς στον Μανού Τζινόμπιλι μέχρι τον μικρό χαμό στο ριμπάουντ κάτω απ' το καλάθι των Θάντερ, ο τελευταίος δεν επέρριψε ευθύνες σε κανέναν παρά μόνο στους Σπερς, αλλά οι διαιτητές πρόλαβαν μέχρι και την επίσημη τοποθέτηση με τη 2λεπτη αναφορά και παραδέχθηκαν το λάθος τους.

Μιλώντας στον Μάικ Μονρό της ιστοσελίδας therivardreport.com, ο πρώτος διαιτητής, Κεν Μάουερ, εξήγησε πως «εκείνη τη στιγμή δεν είδαμε να υπάρχει φάουλ. Παρόλα αυτά, μετά από εξέταση του replay συνειδητοποιήσαμε και συμφωνήσαμε πως θα έπρεπε να 'χαμε σφυρίξει επιθετικό φάουλ. Είναι κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ, αλλά αισθανόμαστε πως ήταν επιθετικό φάουλ του Ουέιτερς».

Τι θ' ακολουθούσε στο AT&T Center; «Επιθετικό φάουλ, επομένως η κατοχή στους Σπερς» πρόσθεσε.

 

NBA Τελευταία Νέα