Ουόριορς - Μπλέιζερς 110-99

Ουόριορς - Μπλέιζερς 110-99

bet365

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έκαναν… κουμάντο για τρεις περιόδους, στο τέλος, όμως, εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι έκαναν το 2-0 στη σειρά με 110-99!

Στο τέλος της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν στο 21-34 υπέρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Μεγάλη πρόκληση για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας γι’ ακόμα μία φορά τον καλύτερο τους παίκτη στα… πιτς.

Οι Πολεμιστές έπρεπε να βρουν λύσεις χωρίς τον Στεφ Κάρι και στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου βελτιώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, διατηρούσαν το προβάδισμα και μάλιστα κατάφεραν να επικρατήσουν των Πρωταθλητών με 25-28 στο τρίτο δωδεκάλεπτο, με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να… κλείνει την περίοδο μ’ ένα φοβερό τρίποντο!

Το σουτ του Λίλαρντ, το προβάδισμα των Μπλέιζερς και το γεγονός ότι δεν υπήρχε… Κάρι, έδειχναν πως οι Μπλέιζερς θα κάνουν το break. Κι όμως! Οι Ουόριορς ήταν εντυπωσιακοί στο τελευταίο κομμάτι του ματς, έπαιξαν σπουδαία άμυνα, κυριάρχησαν στο παρκέ και με επιμέρους 34-12 κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο τους αντιπάλους τους και να κάνουν το 2-0 στη σειρά.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Κλέι Τόμπσον, που όμως αυτή τη φορά έχασε αρκετά σουτ, ενώ από την άλλη το δίδυμο των Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ έδωσε λύσεις, ωστόσο στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου δεν κατάφερε να ηγηθεί και στα κρίσιμα… αστόχησε!

ΟΥΟΡΙΟΡΣ-ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ 1-0
Game 1: Ουόριορς-Μπλέιζερς 118-106
Game 2: Ουόριορς-Μπλέιζερς 110-99
Game 3: Μπλέιζερς-Ουόριορς 8/5
Game 4: Μπλέιζερς-Ουόριορς 10/5
Game 5: Ουόριορς-Μπλειζερς 11/5*
Game 6: Μπλέιζερς-Ουόριορς 13/5*
Game 7: Ουόριορς-Μπλέιζερς 17/5*
*Αν χρειαστεί

 

NBA Τελευταία Νέα