Πιέζει τους Χιτ για να παίξει ο Κρις Μπος!

Πιέζει τους Χιτ για να παίξει ο Κρις Μπος!

Πιέζει τους Χιτ για να παίξει ο Κρις Μπος!

bet365

Ο Κρις Μπος έχει να εμφανιστεί στα παρκέ πριν από το All Star Weekend 2016, ωστόσο πιέζει την ομάδα του να του επιτρέψει να αγωνιστεί κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς!

Ο πολύπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται όπως πέρυσι από θρόμβωση στο αίμα και δεν έχει καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του τον τελευταίο καιρό… Ωστόσο, επιθυμία του είναι να βρεθεί στο παρκέ για τις αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου των playoffs με τους Τορόντο Ράπτορς!

Ο Κρις Μπος έχει δηλώσει πως είναι καλά, κατά καιρούς δημοσιεύει videos στα social media με τον ίδιο να κάνει προπονήσεις, ενώ ήταν στον πάγκο με τους συμπαίκτες του στα ματς της σειράς με τους Σάρλοτ Χόρνετς!

Θα καταφέρουν οι Χιτ να σπάσουν την έδρα των Ράπτορς στο πρώτο μεταξύ τους ματς; Σε απόδοση 2.60 προσφέρει η Interwetten αυτό το ενδεχόμενο.

Πλέον, θέλει να μπει ξανά στα παρκέ να βοηθήσει την ομάδα του για πρώτη φορά από τις 21 Φεβρουαρίου. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα του το επιτρέψουν οι Μαίάμι Χιτ, καθώς πρόκειται για μία απόφαση που ενδέχεται να βάλει σε… μεγάλο ρίσκο τον Μπος! Ο ίδιος πάντως (σ.σ. 19.1π., 7.4ρ. στα ματς που έπαιξε φέτος) θέλει όσο τίποτα να αγωνιστεί!

 

NBA Τελευταία Νέα