Οι MVPs πίσω απ' τον MVP (infographic & vids)

Οι MVPs πίσω απ' τον MVP (infographic & vids)

Οι MVPs πίσω απ' τον MVP (infographic & vids)

bet365

Ο Στεφ Κάρι είναι off, αλλά οι Ουόριορς παραμένουν ασταμάτητοι. Η εξήγηση είναι απλή: Διαθέτουν περισσότερους από έναν MVP. Οι Τόμπσον & Γκριν συμπληρώνουν τους δικούς τους «Big Three».

Ο τραυματισμός του Στεφ Κάρι στη λήξη του ημιχρόνου του Game 4 με τους Ρόκετς στο Χιούστον (24/4) είχε κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως τα δύσκολα μόλις είχαν φτάσει για τους Ουόριορς. Ούτε καν.

Χωρίς τον 28χρονο πόιντ γκαρντ βρέθηκαν να μετατρέπουν εκείνο το 56-56 σε άνετο 3-1 (94-121), να κάνουν και το 4-1 (114-81) και να συνεχίζουν τουλάχιστον μέχρι το 1-0 επί των Τρέιλ Μπλέιζερς (118-106). Εκείνο το γλίστρημα στο παρκέ του Toyota Center κι η κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο πιθανότατα θα τον κρατήσουν εκτός κι απ' το Game 2 (4/5, 05:30) της πρώτης ημιτελικής σειράς της Δύσης, αλλά οι «Ws» μόνο μ' ελλιπείς δε θα μοιάζουν στο παρκέ της ORACLE Arena.

Εν τη απουσία του ο έτερος «Splash Brother», Κλέι Τόμπσον, έγινε ο πρώτος παίκτης με τουλάχιστον 7 εύστοχα τρίποντα σε 3 διαδοχικές αναμετρήσεις της postseason κι ο πανταχού παρών Ντρέιμοντ Γκριν έφτασε στα 15 φετινά triple-doubles (13+2 σε κανονική περίοδο και playoffs).

Αμφότεροι κινούνται σ' αυτά τα επίπεδα καθ' όλη τη χρονιά, αλλά τα όσα εξωπραγματικά έχει κάνει ο περσινός και πιθανότατα και φετινός «MVP της Χρονιάς» τους είχε βάλει άθελά του σε δεύτερο πλάνο. Μέχρι τώρα.

Αν συνεχίσουν έτσι με ή χωρίς αυτόν, ίσως ο περσινός «MVP των Τελικών», Άντρε Ιγκουοντάλα, να μην είναι ο μοναδικός που θα 'χει καταφέρει να κάνει το ίδιο μαζί του.

 

NBA Τελευταία Νέα