Σενάριο για Νοβίτσκι και Γκασόλ στην ίδια ομάδα

Σενάριο για Νοβίτσκι και Γκασόλ στην ίδια ομάδα

Ντιρκ Νοβίτσκι και Πάου Γκασόλ είναι αναμφίβολα δυο από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να τους δούμε να παίζουν μαζί.  

Σενάριο για Νοβίτσκι και Γκασόλ στην ίδια ομάδα

Οι Μάβερικς ολοκλήρωσαν τη χρονιά με τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των playoffs και ήδη επικεντρώνονται στην ελεύθερη αγορά, προκειμένου να ενισχυθούν.

Πρώτη τους προτεραιότητα είναι να καλυφθεί το κενό στη θέση του σέντερ και μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί ξεχωρίζουν αυτά των Πάου Γκασόλ και Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο Ισπανός σέντερ έχει δηλώσει πως σίγουρα θα κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Μπουλς, ωστόσο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπογράψει εκ νέου στο Σικάγο με βελτιωμένους όρους.

Ο Χάουαρντ από την πλευρά του είναι δεδομένο πως δε θα συνεχίσει στους Ρόκετς μετά την σχεδόν καταστροφική φετινή σεζόν στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν.

Οι δυο παίκτες ενδιαφέρουν εξίσου τους Μάβερικς, οι οποίοι θα δώσουν προτεραιότητα στον Χάουαρντ, λόγω και της πολύ καλής σχέσης που έχει με τον Τσάντλερ Πάρσονς.

Εκτός από τους δυο προαναφερθέντες, ελεύθεροι σε λίγους μήνες μένουν και οι Χασάν Ουάιτσαϊντ και Αλ Χόρφορντ.

Best of internet