Το... ρεσιτάλ του Τόμπσον απέναντι στους Μπλέιζερς (vid)

Το... ρεσιτάλ του Τόμπσον απέναντι στους Μπλέιζερς (vid)

bet365

Οι Ουόριορς παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κάρι, κατάφεραν αν κάνουν το 1-0 απέναντι στους Μπλέιζερς, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κλέι Τόμπσον που σταμάτησε στους 37 πόντους!

Οι Ουόριορς ξεκίνησαν με το... δεξί στον 2ο γύρο των playoffs της Δύσης, επικρατώντας με 118-106 των Μπλέιζερς στο Όκλαντ.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Στιβ Κερ ήταν ο Κλέι Τόμπσον ο οποίος μέτρησε 37 πόντους (7/14 τρίποντα), πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ πόντων σε αναμέτρηση της postseason, καλύπτοντας με το παραπάνω το κενό του τραυματία Στεφ Κάρι.

Παράλληλα, ο γκαρντ των «Πολεμιστών» με τα 7 τρίποντα που πέτυχε στο ματς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των playoffs που μέτρά 7 ή περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 7.25 σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια, καταρρίπτονας το ρεκόρ του συμπαίκτη του, Στεφ Κάρι, από την περασμένη σεζόν.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί το επιθετικό «κρεσέντο» του Τόμπσον απέναντι στους Μπλέιζερς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα