Αναστέλλει την αναγνώριση της Αδριατικής Λίγκας η FIBA Europe!

Αναστέλλει την αναγνώριση της Αδριατικής Λίγκας η FIBA Europe!

bet365

Η FIBA Europe εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον των Ομοσπονδιών κι έκανε επίσημα γνωστό ότι αναστέλλει την αναγνώριση της Αδριατικής Λίγκας!

Η Αδριατική Λίγκα είχε εκδηλώσει τη στήριξη της στη Euroleague, ωστόσο οι Ομοσπονδίες της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας (σ.σ. με πιο πρόσφατη εκείνη της Σλοβενίας) είχε εκφράσει την αντίθεση τους, δείχνοντας εμπράκτως πως βρίσκονται στο πλευρό της FIBA.

Έτσι, η FIBA Europe ενημέρωσε επίσημα ότι αναστέλλει την αναγνώριση της Αδριατικής Λίγκας, κάτι που σημαίνει ότι παύει να υφίσταται ως θεσμός! Αυτό είναι το ένα σημείο από την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου στο Παρίσι στις 30 Απριλίου.

Ακόμα, υπογραμμίζεται ότι θα ζητηθούν περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τις απαντήσεις των υπόλοιπων Ομοσπονδιών, ενώ θα ζητηθούν και εγγυήσεις από όλα τα πρωταθλήματα και όλες τις ομάδες, ακόμα κι από αυτές που βρέθηκαν στη συνάντηση της Euroleague στις 29 Απριλίου. Όλα αυτά τη στιγμή που η εκτελεστική επιτροπή της FIBA εκφράζει επίσημα την ικανοποίηση της για τη στήριξη των Ομοσπονδιών και την αποδοχή των ιδεών της σχετικά με τις νέες διοργανώσεις, δηλαδή το Champions League.

 

Τελευταία Νέα