Μαυροειδής: «Κάτι χρωστάμε στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Κάτι χρωστάμε στον Ολυμπιακό»
Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για τη σειρά της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως πλέον η Ένωση δεν είναι εκείνη που έχει το άγχος.

«Θεωρώ ότι χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό. Τη χαρίσαμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ και δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, γιατί ο αντίπαλος είναι μια ομάδα τοπ επιπέδου Europleague, αλλά θα παλέψουμε. Δείξαμε στο τελευταίο ματς ότι μπορούμε...

Νομίζω τελείωσε το άγχος τώρα. Δεν μπορείς με τον Ολυμπιακό να έχεις άγχος. Παίζεις με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον πρωταθλητή. Σε αυτά τα ματς θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα, γιατί δεν θα είμαστε πιεσμένοι», ανέφερε ο πολύπειρος σέντερ στην «Ώρα για Σπορ» και συμπλήρωσε αναφερόμενος στη σειρά με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν θέμα χαλαρότητας. Περισσότερο ήταν το άγχος που είχαμε εμείς, γιατί όταν παίζεις στην έδρα σου και μπαίνει το ‘πρέπει’ κάποια στιγμή κάνεις λάθη. Ιδιαίτερα στην επίθεση κάναμε πάρα πολλά λάθη. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, αυτό μας κράτησε και πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα