Aγκαλιές μεταξύ Ζοτς και Περέιρα σε εκδήλωση της Φενέρ (pics)

Aγκαλιές μεταξύ Ζοτς και Περέιρα σε εκδήλωση της Φενέρ (pics)

Gazzetta team
Aγκαλιές μεταξύ Ζοτς και Περέιρα σε εκδήλωση της Φενέρ (pics)

bet365

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Βίτορ Περέιρα πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση της Φενέρμπαχτσε, με τους δύο τεχνικούς να... στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλον και να έχουν θερμό εναγκαλισμό.

Ο πάγκος της Φενέρμπαχτσε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει άρωμα Ελλάδας, καθώς Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Βίτορ Περέιρα έχουν συνδέσει το όνομα τους με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Πλέον οι δύο τεχνικοί εργάζονται για τον τουρκικό σύλλογο και στα πλαίσια εκδήλωσης της Φενέρμπαχτσε οι δυο τους πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση, ανταλλάσσοντας αρκετές φιλοφρονήσεις, ενώ έπειτα από μία «ζεστή» αγκαλιά μεταξύ τους, αμφότεροι ευχήθηκαν οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου να κατακτήσουν την κορυφή της Τουρκίας, αλλά και την Euroleague στην περίπτωση της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των μέσων, ο Ζοτς δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρ.

«Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε. Ο αριθμός των οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι πρέπει να ομολογήσω πως είναι καταπληκτικοί, είναι απίστευτος. Θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας, Αζίζ Γιλντιρίμ, για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στη Φενέρ. Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικούς στόχους. Έχουμε το πρωτάθλημα Τουρκίας, όμως αυτή τη στιγμή προέχει το Final 4 της Euroleague, στο οποίο σας υπόσχομαι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα