Γκριν: «Γελάσαμε με τον Τέρι»

Φάνης Παναγιώτου
Γκριν: «Γελάσαμε με τον Τέρι»

bet365

Ο Τζέισον Τέρι είχε... εγγυηθεί τη νίκη των Χιούστον Ρόκετς στο Game 6 της σειράς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, δήλωση που προκάλεσε... γέλια στους αντιπάλους του!

Με τη σειρά στο 3-1, οι Ρόκετς αντιμετώπιζαν εκτός έδρας τους Ουόριορς, οι οποίοι θα έμπαιναν στο παρκέ χωρίς τον Στεφ Κάρι. Ο Τζέισον Τέρι φάνηκε σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν οι Ρόκετς να χάσουν με διαφορά 33 πόντων!

Αρκετοί θυμήθηκαν την ατάκα του Τέρι μετά το ματς, ωστόσο οι ίδιοι οι Ουόριορς φαίνεται πως... γέλαγαν από πριν! «Εγώ κι οι συμπαίκτες μου βάλαμε τα γέλια», είπε ο Ντρέιμοντ Γκριν, που ανέφερε ακόμα: «Έκανα screenshot την ατάκα του Τέρι και την έστειλα στο ομαδικό τσατ! Κι όλοι απάντησαν: "Αλήθεια; Πάμε! Πάμε!"»

Βέβαια, ο φόργουορντ των Πολεμιστών ξεκαθάρισε πως: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Τέρι. Είναι στη λίγκα πολλά χρόνια κι ήταν μέλος της ομάδας (σ.σ. των Μάβερικς το 2011) που επικράτησαν εκείνης του ΛεΜπρον. Αλλά δεν μπορείς να βγαίνεις στο παρκέ και να σουτάρεις με 0/7, όταν έχεις εγγυηθεί νίκη!»

 

NBA Τελευταία Νέα