Ο Βοροντσέβιτς, οι «πολεμιστές» της Λοκομοτίβ κι οι... κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα!

Φάνης Παναγιώτου
Ο Βοροντσέβιτς, οι «πολεμιστές» της Λοκομοτίβ κι οι... κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα!
Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς αναφέρθηκε στο Final 4 της Euroleague κι αποκάλυψε τον λόγο που υποστήριζε τη Λοκομοτίβ Κούμπαν κι όχι τη Μπαρτσελόνα!

«Ήμουν στο πλευρό της Λοκομοτίβ σε όλη τη σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκρίθηκαν και η Ρωσία θα έχει δύο ομάδες στο Final 4. Κατά την άποψη μου είναι καλύτερα να παίξουμε με τους… πολεμιστές της Λοκομοτίβ παρά με τους κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα. Εάν τα είχε καταφέρει και η Χίμκι θα ήταν ακόμα καλύτερα», είπε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Μέσο Ενημέρωσης της Ρωσίας.

Ο Βοροντσέβιτς αναφέρθηκε και στο Βερολίνο, τονίζοντας πως: «Πρέπει να νικήσουμε ανεξαρτήτως με το που παίζουμε. Ας ελπίσουμε πως θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τη χώρα μας στον οποίο πρώτα ο Θεός η ΤΣΣΚΑ θα πανηγυρίσει. Όταν βρίσκεσαι στο final 4 δεν έχεις χρόνο να δεις την πόλη διότι το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο. Μπορείς να δεις τις ομορφιές της πόλης μόνο από το αεροπλάνο και μέσα από το λεωφορείο. Για εμάς το που παίζουμε δεν έχει μεγάλη σημασία, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται με συνέπεια σε όλες τις τελικές φάσεις και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος...»