Έκλεισε την σεζόν με ένα «ευχαριστώ» το Ρέθυμνο

Έκλεισε την σεζόν με ένα «ευχαριστώ» το Ρέθυμνο

Έκλεισε την σεζόν με ένα «ευχαριστώ» το Ρέθυμνο

Η σεζόν έκλεισε για το ρέθυμνο, που δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχαριστίες του, μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Μία επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της για το Ρέθυμνο, με την ΚΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση, μέσα από την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όσους στήριξαν τις προσπάθειες που έγιναν μέσα στην χρονιά. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά τελείωσε, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να κατακτά την όγδοη θέση στην τελική κατάταξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα μας, μετά από πολλές ατυχίες, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα play-offs και τέταρτη συνολικά στην εξαετή παρουσία της, προσφέροντας όμορφο θέαμα και αθλητικό πολιτισμό. 

Την επιτυχία αυτή την οφείλουμε, στο μεγαλύτερο μέρος της, σε όλους τους φίλους που μας υποστήριξαν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, προσφέροντας τα μέγιστα για την καθιέρωση της ομάδας μας στο υψηλότερο επίπεδο ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της χώρας μας. 

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν με την παρουσία τους στο γήπεδο, με την ηθική και υλική συμπαράσταση, έτσι ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στα υψηλότερα ‘σκαλιά’ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. 

Η επιτυχία της ομάδας τη χρονιά που μας πέρασε ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας όλων όσων εργάστηκαν για το σύλλογο, αλλά και όλων αυτών που, με τη μεγάλη ή μικρή οικονομική τους ενίσχυση, υποστήριξαν και πίστεψαν στην προσπάθεια για να κρατήσουμε το Ρέθυμνο ψηλά στην ‘ελίτ’ του ελληνικού μπάσκετ. 

Η επόμενη χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη και επίπονη και είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε ψηλά την ομάδα μας. 

Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους τους φίλους μας και όλοι μαζί, σαν μία ‘γροθιά’, να αποδείξουμε ότι το Ρέθυμνο αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα. 

ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤEI»!

Best of internet