Κατσίβελης: «Οδηγός για τα ημιτελικά οι εμφανίσεις με τους "αιώνιους"»

Κατσίβελης: «Οδηγός για τα ημιτελικά οι εμφανίσεις με τους "αιώνιους"»

Κατσίβελης: «Οδηγός για τα ημιτελικά οι εμφανίσεις με τους "αιώνιους"»

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται στα ημιτελικά των playoffs της Α1 κι ο Δημήτρης Κατσίβελης τονίζει στο gazzetta.gr πως οι εμφανίσεις τους απέναντι στους «αιώνιους» στην κανονική περίοδο μπορούν να είναι... οδηγός για τη σειρά με τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση... καθάρισε δύσκολα την προημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ στον τρίτο Προημιτελικό των playoffs της Α1 και πλέον έχει στο μυαλό της τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης που ήταν αρκετά καλός στην άμυνα στο Game 3 κι έκανε καλή δουλειά απέναντι στον Χάτσερ μίλησε αρχικά στο gazzetta.gr για τον τρόπο που ήρθε η νίκη: «Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει απουσίες, αλλά αυτό ίσως είναι... παγίδα, γιατί δεν πρέπει να χαλαρώσεις. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Είχαμε μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα. Αυτό πιστεύω πως φάνηκε στον τρόπο που παίξαμε. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ.

Ήμουν αρκετά σίγουρος για το αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι πήραμε τη νίκη. Όσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε».

Πλέον η ΑΕΚ επιστρέφει έπειτα από 11 χρόνια σε ημιτελικούς και συγκεντρώνεται στη σειρά με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνιζόταν πριν φορέσει τα κιτρινόμαυρα: «Τώρα έχουμε μία σειρά με τον Ολυμπιακό και πάμε για το καλύτερο. Είναι μία σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες. Είναι δύσκολη σειρά, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι στο υψηλότερο επίπεδο στην Euroleague. Παρόλα αυτά έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις απέναντι στις δύο δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος κι αυτό ίσως να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν βάση για το πως θα χτυπήσουμε το παιχνίδι τους».

Οι φίλοι της Ένωσης άφησαν πίσω την απογοήτευση από την ήττα στην πρεμιέρα των playoffs και τους στήριξαν στο τρίτο παιχνίδι: «Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι τελικός για εμάς κι ο κόσμος ανταποκρίθηκε κι έτσι τον περιμένουμε και στη συνέχεια για να μας βοηθήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα