Ανακατασκευάζεται το κλειστό της Αρτάκης

Ανακατασκευάζεται το κλειστό της Αρτάκης

bet365

Πολύ σημαντικό βήμα για την ανακατασκευή του ιστορικού κλειστού της Αρτάκης πραγματοποιήθηκε χθες, καθώς η περιφερειάρχης Αττικής υπέγραψε τη σύμβαση με τον Δήμο.

Η Ρένα Δούρου υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με τον Δήμο Νέας Σμύρνης για το συγκεκριμένο έργο που αφορά το γήπεδο του Πανιωνίου.

Το δελτίο Τύπου του δήμου Νέας Σμύρνης:

«Η υπογραφή της Προγραμματικής σύμβασης του Πολυδύναμου Βιοκλιματικού Δημοτικού Γυμναστηρίου με την Περιφέρειας Αττικής αναδεικνύει την ειλικρινή στάση να βοηθήσει χωρίς παρωπίδες κάθε Δήμο και τοπική κοινωνία που έχει ανάγκη από έργα πνοής.

Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας αποδεικνύει έμπρακτα ότι αντιλαμβάνεται πως το συγκεκριμένο έργο έρχεται να δώσει όραμα στις προσπάθειες εκατοντάδων αθλητών της πόλης μας, σε μια συγκυρία που γινόμαστε όλο και πιο συχνά υπερήφανοι για τις επιτυχίες των παιδιών μας που προπονούνται στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο με την δημοπράτησή του έρχεται να καλύψει την ανάγκη των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές, καθώς πρόκειται να αποτελέσει χώρο άθλησης τόσο για τη μαθητική κοινότητα όσο και για τους αθλητικούς συλλόγους.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον και τις ανάγκες των επόμενων γενεών. Για το λόγο αυτό, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, εργαζόμαστε για τη δημιουργία έργων και υποδομών με περιβαλλοντική ταυτότητα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης»

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νέας Σμύρνης, Πολύδωρος Συρίγος

«Τα καλά νέα για τον αθλητισμό της πόλης μας συνεχίζονται. Η περιφερειάρχης κα Δούρου υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση της περιφέρειας με τον Δήμο Ν. Σμύρνης για την ολοκλήρωση ενος μεγαλόπνοου αθλητικού έργου για την πόλη. Το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο της πόλης μας προ των πυλών της δημοπράτησης.

Μετά τις πρόσφατες επιτυχίες του Πανιωνίου και του Πετρούνια αλλά και των άλλων συλλόγων και αθλητών μας, με το νέο αυτό έργο δίνουμε όραμα και πνοή στην αθλητική νεολαία της πόλης μας. Η δημοτική αρχή με σταθερά βήματα ωριμότητα και χρηματοδότηση των απαραίτητων μελετών έπεισε την περιφέρεια για την αναγκαιότητα του έργου. Τα καλύτερα έρχονται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα