Λυκογιάννης: «Κοινή γραμμή με τη διοίκηση, αλλά νωρίς ακόμα γι' ανανέωση»

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 71-80

Λυκογιάννης: «Κοινή γραμμή με τη διοίκηση, αλλά νωρίς ακόμα γι' ανανέωση»

Λυκογιάννης: «Κοινή γραμμή με τη διοίκηση, αλλά νωρίς ακόμα γι' ανανέωση»

Η ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (71-80) στη Ρόδο ολοκλήρωσε τη χρονιά για τον Κολοσσό κι ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τον αν ισχύει ή όχι το ίδιο και με τη συνεργασία τους.

«Ένα μικρό σχόλιο για το παιχνίδι... Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απ' την πλευρά μας στο κλείσιμο της σεζόν. Παίξαμε έξυπνα κι είχαμε περίσσευμα ενέργειας, παρά το γεγονός πως στερηθήκαμε τον Σαλούστρο. Είχαμε καλή περιφερειακή ημέρα κι ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί. Από εκεί και πέρα, τελειώνει μία σεζόν πολύ δύσκολη για εμάς. Με καινούριους παίκτες και χαμηλό μπάτζετ. Πετύχαμε τους στόχους, που είχαμε βάλει. Καθιερώσαμε νέους παίκτες, μπήκαμε στα playoffs κι αν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες θα 'χαμε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία, που είχαμε όλη τη σεζόν. Τη διοίκηση της ομάδος, τους δύο χορηγούς, τους κ.κ. Κουγιό και Χατζηλαζάρου. Τον πρόεδρο, τον κύριο Κόκκινο» είπε απ' το «Βενετόκλειο» στη συνέντευξη Τύπου του Game 2 της δεύτερης προημιτελικής σειράς της Α1 ο 47χρονος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, πριν κληθεί ν' απαντήσει σ' ερώτηση για το μέλλον του στην ομάδα: «Συζήτηση επίσημη δεν έχει γίνει. Θα γίνει σίγουρα. Είχαμε δύο σεζόν με καλή συνεργασία κι έχουμε βρει μία κοινή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδος. Αλλά είναι νωρίς ακόμα γιατί τώρα προέχει να ξεκουραστούμε και ν' απέχουμε απ' το μπάσκετ. Θα 'μαστε σ' επαφή και θα δούμε».

Με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος σχολίασε: «Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας, που είναι μεγαλύτερης κλάσης. Το κάναμε στο μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος, όπως είναι λογικό, δε μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Best of internet