Πεδουλάκης: «Δεν το 'χουμε δουλέψει στην άμυνα, θετικό η αναλογία ασίστ/λάθη»

Γιάννης Ράμμας
Πεδουλάκης: «Δεν το 'χουμε δουλέψει στην άμυνα, θετικό η αναλογία ασίστ/λάθη»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης απαρίθμησε τις ζημιές και τα κέρδη του Παναθηναϊκού στη νίκη-πρόκριση επί του Κολοσσού (71-80) στη Ρόδο.

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει για να δούμε τα λάθη μας. Ο Κολοσσός έπαιξε αυτοματοποιημένα κι ήταν εύστοχοι στο σουτ 3 πόντων. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνά μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια κομμάτια κι αυτό είναι λογικό, αφού δεν το 'χουμε δουλέψει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τι παίζει η αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Υπάρχει και το θετικό ότι προσπαθήσαμε να πασάρουμε την μπάλα κι είχαμε 21 ασίστ με 8 λάθη. Αυτό δείχνει τη διάθεση των παιδιών να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον Άρη (Λυκογιάννης)» είπε απ' το «Βενετόκλειο» στη συνέντευξη Τύπου του Game 2 της δεύτερης προημιτελικής σειράς της Α1 ο 52χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Με τη σειρά του, ο Τζέιμς Γκιστ σχολίασε: «Ήταν σκληρό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα του Κολοσσού στάθηκε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε το προβάδισμα, αλλά εμείς μείναμε δεμένοι σως αν ομάδα και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σ' ένα καλό ματς. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα