Δίπλα στον Σαββίδη και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δίπλα στον Σαββίδη και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δίπλα στον Σαββίδη και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Υπέρ της απόφασης του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στάθηκε η ΚΑΕ του «δικεφάλου», τονίζοντας πως αισθάνεται περηφάνεια για την σθεναρή αντίσταση της ΠΑΕ.

Ενωμένοι σαν μία γροθιά στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Μετά τον Ερασιτέχνη και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για περηφάνεια από την κίνηση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και συντάσσεται απόλυτα στο πλευρό του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον αγώνα για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ισονομία στον ελληνικό αθλητισμό.

Είναι ένας αγώνας δίκαιος, που έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσει και ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μπροστάρης σε έναν αγώνα που είναι δύσκολος, απαιτεί θυσίες και δύσκολες αποφάσεις, όπως η απόφαση του κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλη η οικογένεια του μεγάλου μας συλλόγου, πρέπει να αισθάνεται Περηφάνεια για την σθεναρή Αντίσταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας ποδοσφαίρου, προκειμένου να κάνει τα Όνειρά μας πραγματικότητα, για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην Κατάκτηση όλων όσων του αξίζουν.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα