Χαλαρώνουν με...Έντι Μέρφι και playoffs, ΛεΜπρον και Τζέι Αρ! (vid)

Gazzetta team
Χαλαρώνουν με...Έντι Μέρφι και playoffs, ΛεΜπρον και Τζέι Αρ! (vid)

bet365

Οι Καβαλίερς «σκούπισαν» τους Πίστονς και περιμένουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά τη ς Ανατολής και οι Τζέιμς και Σμιθ βρήκαν την ευκαιρία να... χαλαρώσουν βλέποντας ταινία και playoffs.

Οι Καβαλίερς τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες την σειρά με τους Πίστονς και μετά το 4-0 περιμένουν πια να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι των Χοκς με τους Σέλτικς.

Oι παίκτες του Ταιρόν Λου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης, με τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Τζέι Αρ Σμιθ να περνούν το ρεπό τους παρακολουθώντας ταινία (Δάσκαλος για Κλάματα), προτού στο πρόγραμμα τους προστεθούν οι αγώνες της ημέρας για τα playoffs.

Μάλιστα στο βίντεο που «ανέβασε» ο «Βασιλιάς» στο twitter, αφού πρώτα μίλησε για την πορεία των Καβς στον πρώτο γύρο των playoffs, τονίζοντας πως παρουσιάζονται διαρκώς καλύτεροι, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους στους ημιτελικούς της Ανατολής.

Μετά τη δράση των αγώνων πάντως ο Τζέιμς προανήγγειλε πως σκοπεύει να δει και τη συνέχεια του «Δάσκαλος για Κλάματα», δηλώνοντας μεγάλος φαν Έντι Μέρφι.

 

NBA Τελευταία Νέα