Επέστρεψαν οι «κουπάτοι» στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

ΣΕ ΝΕΟ ΡΟΛΟ ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ

Επέστρεψαν οι «κουπάτοι» στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Επέστρεψαν οι «κουπάτοι» στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Πολύ διαφορετική η εικόνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς πέραν του Πεδουλάκη επέστρεψε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ έκανε ντεμπούτο σε νέο ρόλο και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Μερικές κούπες παραπάνω στον πάγκο δεν έβλαψαν ποτέ και κανέναν και ο οποιοσδήποτε στη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη θα ήθελε σ' αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό να έχει δίπλα του τα ιερά τέρατα της ομάδας, ανθρώπους που έφτασαν πολλάκις στην κορυφή της Ευρώπης.

Η συστράτευση δυνάμεων λοιπόν φάνηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα, ενώ στο πρώτο παιχνίδι με τον «Αρτζι» στον πάγκο είδαμε γνωστά πρόσωπα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. 

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πρώτος και καλύτερος, φορώντας ξανά το κοστούμι του, καθισμένος στη θέση του βοηθού πάλι, σηκώθηκε ουκ ολίγες φορές για να συγχαρεί, να φωνάξει και να εμψυχώσει τους παίκτες. 

Αρκετά πιο δεξιά, αλλά όχι στις θέσεις που κάθονται οι εκτός αποστολής, βρίσκεται πλέον το νέο μέλος του προπονητικού τιμ, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος έχει ειδικό ρόλο και δεν εμπλέκεται τόσο πολύ με το κομμάτι της τακτικής στη διάρκεια ενός αγώνα.

Ο Τσαρτσαρής ήταν προσωπική επιλογή του Πεδουλάκη, κάθισε δίπλα στους αναπληρωματικούς με αθλητική περιβολή, δίπλα στον Μάνο Παπαδόπουλο και η παρουσία του βεβαίως προσδίδει αυτή τη σιγουριά που έχει ανάγκη αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός.

Οσον αφορά στους βοηθούς του «Αρτζι», πέραν του Φραγκίσκου Αλβέρτη, στον πάγκο κάθισαν ο Διαμαντής Παναγιώτοπουλος και ο Νίκος Παππάς που ανήκε στο τιμ και στην περίοδο του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

 

Best of internet