Καθησυχαστικός ο Κάρι για τον τραυματισμό στο γόνατο (vid)

Καθησυχαστικός ο Κάρι για τον τραυματισμό στο γόνατο (vid)

Gazzetta team
Καθησυχαστικός ο Κάρι για τον τραυματισμό στο γόνατο (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο από το Game 4 των Ουόριορς με τους Ρόκετς, ωστόσο στις δηλώσεις του ο γκαρντ των Πρωταθλητών εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ότι αφορά στην κατάσταση του.

Το γλίστρημα του Στεφ Κάρι στο παρκέ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίχρονο στην αναμέτρηση των Ουόριορς με τους Ρόκετς στο Χιούστον, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των Πρωταθλητών του ΝΒΑ, μιας και ο 28χρονος γκαρντ αν και δοκίμασε να επιστρέψει, αποχώρησε οριστικά με έντονους πόνους από το ματς.

Ο Στιβ Κερ με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του τόνισε πως ο Κάρι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα (25/4), έτσι ώστε να εκτιμηθεί με ακρίβεια το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Από την πλευρά του ο άσος της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας πως αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

«Γλίστρησα στο παρκέ και έπεσα. Ένιωσα έντονο πόνο. Ήταν φρικτός ο πόνος εκείνη τη στιγμή, όμως νομίζω πως θα είμαι καλά. Σίγουρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για ρήξη χιαστών, μιας και οι ενοχλήσεις που έχω είναι στην περιοχή του έσω πλαγίου συνδέσμου. Δεν έχει καμία σχέση ο τραυματισμός αυτός με τον πρόβλημα που αντιμετώπισα στον δεξιό μου αστράγαλο. Η ομάδα έκανε τρομερή δουλειά όταν χρειάστηκε να καλύψει την απουσία μου», ανέφερε σε συζητήσεις του με τους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από το Toyota Center.

Steph Curry walks gingerly out of the stadium after today's game.

A video posted by SportsCenter (@sportscenter) on

 

NBA Τελευταία Νέα