«Ακατάλληλο να φιλοξενήσει τέτοιους αγώνες το "Παύλος Γιαννακόπουλος"»

Gazzetta team
«Ακατάλληλο να φιλοξενήσει τέτοιους αγώνες το "Παύλος Γιαννακόπουλος"»

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα στο άδεια λόγω εκκένωσης «Παύλος Γιαννακόπουλος» κι οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως το γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλο να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αγώνες.

Το osfp.gr αναφέρει για την κατάκτηση του τίτλου και το γήπεδο της Λεωφόρου: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 5η φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και μετά το κύπελλο στην Λευκάδα, κατακτά και το Πρωτάθλημα μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου κάνοντας το νταμπλ και μάλιστα ως αήττητος.

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, δείχνοντας ότι θέλουν πολύ να κατακτήσουν τον τίτλο αήττητες και μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους, κάτω βέβαια από αντίξοες συνθήκες, μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αγώνες. Είναι απορίας άξιον μάλιστα πως είναι δυνατών να μην πληρεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, αλλά αγώνες μπάσκετ να διεξάγονται κανονικά.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες επεισοδίων, με ρίψεις κάθε λογής αντικειμένου και εισβολής παρείσακτων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμία προσπάθεια από την γηπεδούχο ομάδα να μαζέψει λίγο τα πράγματα και να κρατήσει τα προσχήματα. Είναι κρίμα τέτοιοι αγώνες, υψηλού επιπέδου που αναβαθμίζουν το άθλημα στην χώρα μας, να αμαυρώνονται έτσι από τους “γνωστούς - αγνώστους” που δρουν ανεξέλεγκτα σε κάθε γήπεδο που χάνει η ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα ο Θρύλος κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο φέτος και μάλιστα όντας αήττητος στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο νταμπλ, αλλά και στην απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του ΟΣΦΠ πέρσι το καλοκαίρι και προχώρησε στην ουσιαστικά επανίδρυση του γυναικείου μπάσκετ.

Στην πρώτη περίοδο του παιχνιδιού οι αθλήτριες του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στον αγώνα θέλοντας από την αρχή να πάρουν το πάνω χέρι στο ματς. Έχοντας καλά ποσοστά στα δίποντα στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου είχαν το προβάδισμα. Μεγαλύτερη διαφορά οι 3 πόντοι, με όσους τελείωσε και το πρώτο δεκάλεπτο.

Στην δεύτερη περίοδο, οι ερυθρόλευκες έδειχναν να έχουν πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, χάνοντας κάποια φαινομενικά εύκολα καλάθια. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά με ένα έμμεσο τρίποντο της Ντέλβα κάνοντας το σκορ 22-21. Με 4 συνεχόμενους πόντους όμως της Κριστόφερσον που αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση του Θρύλου στην επίθεση μέχρι στιγμής η διαφορά επανήλθε και πάλι στους +3 με το ημίχρονο να κλείνει στο 24-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Η καλή άμυνα του Θρύλου αλλά και η αστοχία των παικτριών του ΠΑΟ κράτησαν τις γηπεδούχες στους 2 πόντους και επέτρεψαν στις ερυθρόλευκες να πάρουν μια διαφορά 13 πόντων με τρίποντο της Σταμάτη ακριβώς στην λήξη.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι “φίλοι” του ΠΑΟ που βρίσκονταν στις εξέδρες άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα που όσο έβλεπαν την ομάδα τους να μην μπορεί να αντιδράσει, γίνονταν όλο και περισσότερα. Στο 5.33’ όταν οι διαιτητές διέκοψαν προσωρινά για συστάσεις, αυτοί άρχισαν να πετάνε προς τις αθλήτριες και τον πάγκο του Ολυμπιακού ότι κράταγαν με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά για 30 λεπτά μέχρι να εκκενωθεί το γήπεδο.

Με την έναρξη και πάλι του αγώνα ο Παναθηναϊκός πέτυχε 2 τρίποντα με την Κυριακοπούλου σαν το κύκνειο άσμα της ομάδας της όμως, μιας και ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ψυχραιμία του και με δυο καλάθια των Μπαλτά και Τζόνσον επανέφεραν το σκορ στους 12 πόντους με τον αγώνα να τελειώνει στο 38-50».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα