«Μπάσκετ αλληλεγγύης» με επίτιμο καλεσμένο το Νίκο Γκάλη!

Gazzetta team
«Μπάσκετ αλληλεγγύης» με επίτιμο καλεσμένο το Νίκο Γκάλη!

bet365

Το 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης διεξάγεται στα Χανιά (23,24/5) με επίτιμο καλεσμένο τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Νίκο Γκάλη.

Σήμερα Σάββατο(23/04) και αύριο Κυριακή(24/04) διεξάγεται στα Χανιά το 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης με επίτιμο καλεσμένο τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκο Γκάλη

Το 5ο Τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης - περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο Χανίων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας κ. Μανώλης Αδοντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος Χανίων στηρίζει με την αρωγή του δράσεις οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι στάση ζωής και όχι τάση της εποχής.

Συμμετέχουμε, λοιπόν με χαρά στο τουρνουά αλληλεγγύης Χανίων το οποίο διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας τόσο από τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και από τους θεατές τα οποία θα προσφερθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης.

Στα πλαίσια εξωστρέφειας του δήμου θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης με ομάδα απ’ την Αθήνα καθώς και αγώνας αλληλεπίδρασης ατόμων με ειδικές ανάγκες (τύπου μπασκιν).Στην κορύφωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ακόμα η βράβευση του μεγάλου Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκου Γκάλη ο οποίος είναι επίτιμος καλεσμένος».

Απ’ την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μιχελογιάννης, τόνισε ότι για 3ο συνεχόμενο χρόνο του τουρνουά έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα καθώς συμμετέχουν ομάδες τόσο απ' το Ρέθυμνο όσο και από το Ηράκλειο, ενώ συμπλήρωσε ότι τα Χανιά έχουν αναπτύξει μια σημαντική δυναμική στο πλαίσιο του εργασιακού αθλητισμού και ιδιαίτερα στο άθλημα του μπάσκετ.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Δήμου Πλατανιά κ. Πολυχρόνης Σημαντηράκης σημείωσε ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των ομάδων κ. Κωνσταντίνος Ζουριδάκης, προσκάλεσε το κοινό το απόγευμα του Σαββάτου 23 Απρίλη στο γήπεδο του Ταυρωνίτη και την Κυριακή 24 Απριλίου στο γήπεδο του Κλαδισού να παρακολουθήσουν του ημιτελικούς και τελικούς του τουρνουά.

 

Τελευταία Νέα